Yönetim gereğini yapmazsa ,yönetime bazı sorularımız olacak.
Yönetim gereğini yapmazsa ,yönetime bazı sorularımız olacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tabiki bizlerde sizin bu küfür edenleri koruyup,kollayıp onları sevdiğinizi, bizlerede tepeden bakan ve konuşan , yüksek kibirli üslubunuzu biliyoruz .Bizim gibileri sevmeyin zaten ,buna ihtiyaç yok.
Soracağımız sorulara bile tahammülünüz yok , ama biz yine de soralim.Soru ile tehditin ne ilgisi var. Anlayamadığımız konuları neden sormayalım.Cevap verir ya da vermezsiniz olur biter. Biz anlarız.
Bizim sözümüze göre değil, forum kurallarına göre hareket ediniz.
Son düzenleme : yarasa; 05-06-2024 saat: 20:06.
ARTIK Macaristan da varız yazın bakalım 27 milyon daha listeye dolar ha
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Açıklama
Sosyal medya kanallarındaki paylaşımlara ilişkin yatırımcılarımızdan sorular gelmektedir. Şirketimizle ilgili olumsuz bir durum veya kamuya açıklanmayan bir husus bulunmamaktadır.
Farklı kanallardan yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini; şirketimizle ilgili gelişmeleri paylaştığımız Kamuyu Aydınlatma Platformu ve web sitemizin takip edilmesini rica ederiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Nedir çıkan haber, dedikodu? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
En sevmediğim bu işte.. dengesiz kağıt. Fon çıkışı olsa alıcı olmasa bile anlamsız bunlar bu fiyatlar. sahipsiz tahtanın hali böyle oluyor demek. En garibi de sürekli iş anlaşmalarını iplemeyen fiyatlama. demek ki piyasa fiyatını beğenmiyor daha yerin dibine mi girsin nereye gitsin bu??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu haftaki harereketleri resmen yatırımcısını çıldırtma noktasına getirdi. Hafta sonu ve hafta içi gelen KAP haberleri düşüşü engellemesi. Sami Aslanhan'ın yatirimciya güven verememesi birazda bu kap haberlerini boşa çıkardı.Haftaya bakalım nasıl bir yön çizecek bilemem ama patrona olan güvensizlik, şirkete güvensizliği doğru hızla evriliyor.
Yer İmleri