Sayfa 215/305 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Alıntı Originally Posted by bigpoint Yazıyı Oku
    Nominal kazançtan vergi almazlar. Komisyon ücreti gibi bir verginin de olabileceği konuşuluyor
    15 sene önce nominal falan dinlemediler,takır takır vergi aldılar,,baktılar sistem yürümüyor,kaldırdılar.
    Şimdiki uygulama nasıl olacak bakalım.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. genel kurul kaynaklı bir pozitiflik yok anladığım kadarıyla. Rutin hareketler devam ediyor.

3. *Borsaya binde 2 işlem vergisi düşünülüyor*

Hazine ve Maliye Bakanlığı kripto para yatırımlarına binde 4, Borsa İstanbul yatırımlarına ise binde 2 oranında işlem vergisi getirmeyi planlıyor. Gelir vergisi gibi bir verginin getirilmesi ise düşünülmüyor.

https://m.haberturk.com/borsaya-bind...3-ekonomi?s=09
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

4.  Alıntı Originally Posted by 06onur Yazıyı Oku
    Biliyor musunuz yoksa tahmin mi? Lisans kullanımı yıllık gelirlere neden etki etmesin?
    Benim anladığım sağlık lisansının kullanım hakkı artık Mia teknolojide değil, bu da yurt içi satışları etkilemiş duruyor.
    Satış zamanında haberde diyordu, sağlık yazılımının yurt dışı satışı ABD li sirket tarafindan yapılacak.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

5.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    *Borsaya binde 2 işlem vergisi düşünülüyor*

Hazine ve Maliye Bakanlığı kripto para yatırımlarına binde 4, Borsa İstanbul yatırımlarına ise binde 2 oranında işlem vergisi getirmeyi planlıyor. Gelir vergisi gibi bir verginin getirilmesi ise düşünülmüyor.

https://m.haberturk.com/borsaya-bind...3-ekonomi?s=09
    Haber düzeltildi. 10 binde 2 imiş. Mehmet Şimşek de az önce doğruladı işleme yönelik bir vergi olacağını. 10 binde 2 bence oldukça makul. Vergi yükü birazda parası olana binsin.

6. Genel kuruldan çıkan birşey yok.. Rutin işler devam ediyor..Bu yıl sonu em li 1.4 milyar kar bekliyorum.. EM sonrası ise 900-1.100 arası gelebilir..

7. Bu gelen bilançolara bakıyorum.. Bugün Oyak çmento gelmiş ..Mia kadar kar getirmiş.. Bu bilançolarla endeksin 19 binlerde kalması zor

8.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Bu gelen bilançolara bakıyorum.. Bugün Oyak çmento gelmiş ..Mia kadar kar getirmiş.. Bu bilançolarla endeksin 19 binlerde kalması zor
    10 binlerde demek istediniz galiba.. bu EM türk borsasının emsallerine kıyasla daha ucuz olduğu düşüncesini haksız çıkarıyor. Borsanın genel fk si yükseldi iyice..

Sayfa 215/305 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •