Naci Ağbal görevden alınıp yerine Ş.Kavcıoğlu geldiğinde çok farklı bir şey oldu.
Kimlerin zengin olduğunu bilmiyorum!!!, ama kimin fakirleştiğini çok net olarak biliyorum.
Belki Şimşek bakan kimlerin zengin olduğunu bilir de biraz da vergiyi onlara yayar diyeceğim ama söylediğime kendimde inanmadım.
O yüzden vergiyi tabana (en fakir kesime) giydirmeye devam eder.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Çok iddialı konuşuyorsun ama bunu Kim yapacak...
Dün Muhalifim diye ortada gezen bu gün Saraya biate gidiyor...Son seçimde 1 Parti Başkanı Sarayın ayağına giderek Maraba muamelesi gördü..Tepki verdimi![]()
Bu Ülkeden ümidi keseli çok oldu da yaşlanmış olmasam çoktan giderdim a.q....
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
1 sa
ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake: Türkiye’nin son nesil F-16 Blok 70 savaş uçaklarını alması ve mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı
Bunu kim yapacak ?
Eger bu kisi sandiktan gelmez se, demokrasi olmayacak.
Ama bu cikip, meydanlarda kadinlarimiza sovecek demokrasi olacak.
Emeklimizi iscimizi, caldiklari nedeniyle ac birakacak, demokrasi olacak.
Ben %50'yi zor tutuyorum diyecek, demokrasi olacak.
Tarihte,bu baski ve zorbalik icinde olanlarin tamami cok kotu sonuclara varmislar.
Musolini, Saddam, Kaddafi Cavusesku daha nicleri.
Bu,yaptiklariyla, duzmece davalarla icerde oldurdukleri ile devri sabik yaratmayiz cumlesini cok asti.
Bu millet bunun ocunu alir.
Adam, Ankara'da polisin destegi ile, CD isportaciligindan mafya patronluguna varmis.
Kamu bankasi 500 Milyon kredi vermis.
Hakim savci polis sefi beslemedigi kimse kalmamis, simdi icerde adaletcilik oynuyorlar.
Neydi ?
Demokrasi.
Yasama yurutme yargi.
Gucler ayrimi prensibi.
Adalet mulkun temeli.
Hakim savcisindan, sirali polis seflerine, Polis merkezi otoparkinda vatandasi silahla darp ve tehdit eden en kucuk rutbeli polis memuruna, o krediyi veren, onaylayan bankacisina kadar bunlarin hesabi soulmayacak ha ?
Demokrasi ya, adamin dokunulmazligi var.
Dokunamazsin.
Yoksa atarlar zindana sair olursun.
Akşam olur mapushane kitlenir
Kimi kağıt oynar, kimi bitlenir
Kiminin temyizden evrakı gelir
Yatarım yatarım gün belli değil.
Hudut nedir ?
Yazar orda burda Hudut, namustur..!
Hududu koru diye general atamissin, adam Suriye'den kacak siginmaci tasiyor.
Para karsiliginda.
Neydi bu.
Demokrasi.
Yer İmleri