Tuprs içinden geçtiler
Bu lavuk 2-3 sene önce bu topiğe geldi..Yani yüksek enflasyondan dolayı SÜREKLİ YÜKSELDİĞİMİZ dönemde.Öyle anlı şanlı düşüş nedir bilmez.Yükselen piyasada boğa formasyonları %90 iş yapar.Bunun içinde 2-3 saatlik eğitim yeterlidir.
Tüm boğa formasyonlarının çöp olduğu zamanlarda buralarda yoktu.TEK GERÇEĞİN ŞEMSİYE FORMASYONU OLDUĞU ZAMANLARDA..
Bakın aha burası aha burası diye diye 1.400 puan indik...Bu düşüşte sadece shortçu kazandı.ve hiç bir boğa formasyonu tutmadı..
sen göründüğünden dallama çıktın onu buraya koyarak 2.45-2.50 de yapmışım sen buralarda otlarken ben o analizi yapmışım 3.45 görmüş , senin varmı bir analiz burada yok işin gücün millete sarmak analiz varmı diye soruyorlar kısa vade yok diyorsun uzun vade sallayıp duruyorsun milletin bildiğini ,
ben spotcuyum aldığım malı böyle zamanlarda iyi fiyat verene hiç beklemeden satarım seni koysunlar herhangi bir tahtaya mal gibi alır satarım spotçu böyle apkoş acımamkıskançlığından el tırnaklarını bitirdin
spotçu geldi hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Hisseci olsaydım: Ya belli dipler oluşunca(göstergeler soğuyunca.Daha önce açıklamıştım)
veya 2017-28 de dolar bazlı direnci aşıp bir günlük kapanış yapınca alırdım.
Peki kapanış yaptı ama sonraki günlerde tekrar altında kapandı..işte o zaman tüm hisseleri satardım.Bazıları 2 kapanış bekler..Bu bir tercihtir.
Bu yöntem bana uymaz.Şahsen göstergelerin soğumasını beklerim.GİDERSE YOLU AÇIK OLSUN..
Topiğe geldim seni eğitiyorum ama biraz kot kafalı çıktın bu zamana kadar otur diyorum oturuyorsun sus diyorum susuyorsunbir tane koyduğun formasyon varmı burada palavracı soruyorlar yorumlama bile yapamıyorsun sağda solda duyduğun yorumlamaları bize biliyorum muhabbetine anlat dur Taner seni neden kovdu , sacro seni neden tiktir etti hep millet yanlış hep senmi doğrusun
ama utanmıyorsun kovulduğu kapıları takip etmeye
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri