Tuprs içinden geçtiler
Bu lavuk 2-3 sene önce bu topiðe geldi..Yani yüksek enflasyondan dolayý SÜREKLÝ YÜKSELDÝÐÝMÝZ dönemde.Öyle anlý þanlý düþüþ nedir bilmez.Yükselen piyasada boða formasyonlarý %90 iþ yapar.Bunun içinde 2-3 saatlik eðitim yeterlidir.
Tüm boða formasyonlarýnýn çöp olduðu zamanlarda buralarda yoktu.TEK GERÇEÐÝN ÞEMSÝYE FORMASYONU OLDUÐU ZAMANLARDA..
Bakýn aha burasý aha burasý diye diye 1.400 puan indik...Bu düþüþte sadece shortçu kazandý.ve hiç bir boða formasyonu tutmadý..
sen göründüðünden dallama çýktýn onu buraya koyarak 2.45-2.50 de yapmýþým sen buralarda otlarken ben o analizi yapmýþým 3.45 görmüþ , senin varmý bir analiz burada yok iþin gücün millete sarmak analiz varmý diye soruyorlar kýsa vade yok diyorsun uzun vade sallayýp duruyorsun milletin bildiðini ,
ben spotcuyum aldýðým malý böyle zamanlarda iyi fiyat verene hiç beklemeden satarým seni koysunlar herhangi bir tahtaya mal gibi alýr satarým spotçu böyle apkoþ acýmamkýskançlýðýndan el týrnaklarýný bitirdin
spotçu geldi hanýmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Hisseci olsaydým: Ya belli dipler oluþunca(göstergeler soðuyunca.Daha önce açýklamýþtým)
veya 2017-28 de dolar bazlý direnci aþýp bir günlük kapanýþ yapýnca alýrdým.
Peki kapanýþ yaptý ama sonraki günlerde tekrar altýnda kapandý..iþte o zaman tüm hisseleri satardým.Bazýlarý 2 kapanýþ bekler..Bu bir tercihtir.
Bu yöntem bana uymaz.Þahsen göstergelerin soðumasýný beklerim.GÝDERSE YOLU AÇIK OLSUN..
Topiðe geldim seni eðitiyorum ama biraz kot kafalý çýktýn bu zamana kadar otur diyorum oturuyorsun sus diyorum susuyorsunbir tane koyduðun formasyon varmý burada palavracý soruyorlar yorumlama bile yapamýyorsun saðda solda duyduðun yorumlamalarý bize biliyorum muhabbetine anlat dur Taner seni neden kovdu , sacro seni neden tiktir etti hep millet yanlýþ hep senmi doðrusun
ama utanmýyorsun kovulduðu kapýlarý takip etmeye
Yer Ýmleri