1-2 ay içerisinde 3 milyarlık ihale alacağı yönünde bir his var içimde
1-2 ay içerisinde 3 milyarlık ihale alacağı yönünde bir his var içimde
Zamaninda bende böyleydim (10 yıl once) bir anda psikolojim bozulur ve satardim. Sonra dayanamaz yine geri alirdim. O zaman diliminde ne kazandın diye sorarsanız kocaman bir HİÇ-SIFIR.
Bu tür davranislarla uzun vadede kazanmanin ve portföyü buyutmenin imkani yok.
O sebeple sepet yapıp inandığımız hisselerde beklemekten baska çaremiz yok bizim gibi yatırımcıların.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün tamda bugünkü durumu anlatmaya çalıştım. Sektörden baska bir hisse gidiyor diye gitti ama onun yarısı kadar gidemedi. Bugünde o daha eksiye geçmeden biz %4 düştük. Bir şekilde kendi dinamiklerini yakalamasi lazim hissenin. Enflasyon muhasebesi olmasa bilancolar bu dinamigi yaratabilecekti ama şimdi nasıl olur bilmiyorum
Yapmayın gözünüzü seveyim. Vergi dairesi bilancosu belli 70 mln kar var. Ustelik enflasyon muhasebesinin negatif etkisi yok bu karin içinde. Varsa mantıklı bir aciklamasi bizde diymak isteriz.
Nasil olacakta 130 mln kar aciklayacak. Bu kadar büyük beklentiye girmek buyuk bir hayal kırıklığı yaşatabilir size. Sonrada burada küfür edip durursunuz..
MEHMET ŞİMŞEK:
Tasarruf tedbirleri genelgesini modern bilişim teknolojilerini kullanarak bir adım ileriye taşıyoruz.
Yapay Zeka Destekli Muhasebe ve İleri Analitik Projesi ile bürokratik işlemlerin azaltılmasını, kaynakların etkili ve verimli kullanımını sağlayacağız.
Kamuda verimliliği artırırken hizmet kalitesinden ödün vermeyeceğiz.
https://twitter.com/memetsimsek/stat...IMDhVPj7Q&s=19
Anlaşılan Kamu Dijital dönüşümü isleri tam gaz devam edecek. Ardyz ye yeni işler cikabilir buralardan.
Yer İmleri