Ozbal da açıkçı olamaz, paran varsa alırsın ytd.
Ozbal da açıkçı olamaz, paran varsa alırsın ytd.
Malesef arkadaşların her kötü duruma pozitif bir anlam yükleyip kendilerini ve milleti avutma gibi bir huyları var. Kağıt kağnı gibi , ne alan var ne satan kademeler bomboş. Nasıl satayım, derinlikli izleyebiliyorum borsayı, satmak için kademelere bakıyorum. her alış kademesinde 50-100 lot var. Satmak istesem kağıt dibe kadar düşer, yine de lotlarım bitmez. Sanırım siz kendi kendinizi avutuyorsunuz.
30 k lotu isterseniz günün açılış fiyatının %2-3 altına satabilirseniz.
30 k lotunuz olupta serbest satış yazacak haliniz yok
yüklü miktarda satış yapmak yerine parça parça güzelce satılır
Bizde kademeleri izliyoruz , satmak isteyen adam çok güzel satıyor
satmak isterseniz saat 11 gibi kademeler oturuyor , istediğiniz gibi o zaman satabilirsiniz , merak etmeyin siz satış girin alan çıkacaktır
Mrh dostum.öncelikle ilk etapta bende senin gibi düşünüyordum ancak biraz işin içine girince durumu daha net anlıyorsunuz.önce özbal haliyle bu kagıt beş para etmez batık durumda.ama erciyas incelerseniz gecen seneki kazancı sermayesi kadar olduğunu görebilirsiniz..yüksek kar sadece son yıla ait diyebilirsiniz ama bu şirketin 2014 yılında % 33 ortaklığı ile aldığı tanap projesi 450 milyon dolar değerinde olduğunu ne 2018 2019 yılında teslim olacağını u utmayın.yani bana göre bilanço en az 2 yıl garanti altında.
Kagıt satmaya gelirse tahtada alıcı var.kagıtlarınızı 3.00 a gönderin hepsi gider
Ha bu arada asla polemik olsun, yada sizi kızdırayım, yada speğin adamı vb bir derdim yok. Allah şahidimdir. Gariban bir küçük yatırımcıyım. Asıl yatırımım daha önce de dediğim gibi ERBOS ta. Burda 10 bin kadar bile olmayan lotum var. Ama kağıt gerçekten bezdirdi beni. Böyle lanet işlem yapan kağıt görmedim,15 yıllık bir borsacı olarak diyorum.
Yer İmleri