Sayfa 641/705 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    ben bu morinyonun 3 ay sonra kovulacağına adım kadar eminim. adam daha önce çalıştığı 5 takımdan ayrılmış ve hepsinden tazminat almış.toplamda 5 takımdan 98 milyon avro tazminat almış. o büyük takımların kadrolarıyla iş yapamayan bu adamın fb de Mert hakan yandaş artisti ile iş yapacağını beklemek hayal mahsülüdür. boşuna şampiyonluk hayali kurmayın yoksa 10 sene yaşadığınız hayal kırıklığına 1 tane daha eklenir
    Ali koçla çalışmak zor,,,çok fevri davranıyor,hiç ummadığın anda kırıcı konuşabiliyor.
    Aziz Yıldırım ın seçilmesini isterim gerçekten.
    Fenerbahçeye olgun,saygılı başkan lazım,çocuk ruhlu değil.
    Aziz Başkan olmasaydı,,Morunho,Ali Koç un aklına bile gelmezdi.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Ali Koç sadece çok parası var diye tercih ediliyor,çok paranın işe yaramadığını son 6 senedir gördük,,,çok paradan ziyade,akıllı,disiplinli yönetim lazım,,adımını atarken ne yaptığını,nereye varacağını çok iyi bilmen lazım.
    Ali Koç da bu özellikler yok.
    Ha,geçmişten ders alır,ayni hataları tekrarlamassa o başka.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    ben bu morinyonun 3 ay sonra kovulacağına adım kadar eminim. adam daha önce çalıştığı 5 takımdan ayrılmış ve hepsinden tazminat almış.toplamda 5 takımdan 98 milyon avro tazminat almış. o büyük takımların kadrolarıyla iş yapamayan bu adamın fb de Mert hakan yandaş artisti ile iş yapacağını beklemek hayal mahsülüdür. boşuna şampiyonluk hayali kurmayın yoksa 10 sene yaşadığınız hayal kırıklığına 1 tane daha eklenir
    Bomboş bir yorum.Mourinho gibi bir futbol dehasının TR ligi gibi 2.sınıf bir lig de 3 ay sonra kovulacağına inanmak hem de tazminatı bu kadar yüksekken tamamen hayal ürünü
    .

4. José Mourinho bence fenerbahçenin tarihine geçecektir. Ligde üst üste iki yıl şampiyonluk bekliyorum. Avrupa da da rakiplerin korkulu rüyası olacaktır. Takımın marka değerine kattığı ekstra katkıyı hiç söylemiyorum bile. Şu bir gerçektir ki şuana kadar Türkiye ligine gelen gelmiş geçmiş en büyük teknik adamdır. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Fener hissesi yatirimcilarinin ve Fenerlilerin Aziz Yıldırıma dua etmesi lazım. Adam yüksek perdeden Mourinho dedi ve hisse coştu. Bir de ciddi şekilde aday olunca Ali bey Fenerden alacağım yok durumuna kadar geldi. Kazanım kazanimdir

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    831
    İyi ki FENERBAHÇE lisin büyük başkan.
    Yüce rabbim den dileğim inşaallah geri dönersin....

7. Ali Koç bu kulübün başına konmuş bir talih kuşudur. Aziz Yıldırım veya diğerleri onun yanında sadece 2. 3. adam olabilirler. Türkiye'de hiç bir takımın başına Ali Koç gibi güçlü ve tanınmış bir adam gelemez. Bu sene ve seneye futbolda gelecek şampiyonluklarla Ali Koç bence Fenerbahçe tarihine geçecektir. Şampiyonluk olmayan 6 sene unutulup gidecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Ali Koç bu kulübün başına konmuş bir talih kuşudur. Aziz Yıldırım veya diğerleri onun yanında sadece 2. 3. adam olabilirler. Türkiye'de hiç bir takımın başına Ali Koç gibi güçlü ve tanınmış bir adam gelemez. Bu sene ve seneye futbolda gelecek şampiyonluklarla Ali Koç bence Fenerbahçe tarihine geçecektir. Şampiyonluk olmayan 6 sene unutulup gidecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.
    çok güzel özetlemişsiniz, Ali Koç gibi bir karakter kaybedilemez.

Sayfa 641/705 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •