YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Ali Koç sadece çok parası var diye tercih ediliyor,çok paranın işe yaramadığını son 6 senedir gördük,,,çok paradan ziyade,akıllı,disiplinli yönetim lazım,,adımını atarken ne yaptığını,nereye varacağını çok iyi bilmen lazım.
Ali Koç da bu özellikler yok.
Ha,geçmişten ders alır,ayni hataları tekrarlamassa o başka.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
José Mourinho bence fenerbahçenin tarihine geçecektir. Ligde üst üste iki yıl şampiyonluk bekliyorum. Avrupa da da rakiplerin korkulu rüyası olacaktır. Takımın marka değerine kattığı ekstra katkıyı hiç söylemiyorum bile. Şu bir gerçektir ki şuana kadar Türkiye ligine gelen gelmiş geçmiş en büyük teknik adamdır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Fener hissesi yatirimcilarinin ve Fenerlilerin Aziz Yıldırıma dua etmesi lazım. Adam yüksek perdeden Mourinho dedi ve hisse coştu. Bir de ciddi şekilde aday olunca Ali bey Fenerden alacağım yok durumuna kadar geldi. Kazanım kazanimdir
İyi ki FENERBAHÇE lisin büyük başkan.
Yüce rabbim den dileğim inşaallah geri dönersin....
Ali Koç bu kulübün başına konmuş bir talih kuşudur. Aziz Yıldırım veya diğerleri onun yanında sadece 2. 3. adam olabilirler. Türkiye'de hiç bir takımın başına Ali Koç gibi güçlü ve tanınmış bir adam gelemez. Bu sene ve seneye futbolda gelecek şampiyonluklarla Ali Koç bence Fenerbahçe tarihine geçecektir. Şampiyonluk olmayan 6 sene unutulup gidecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri