Sayfa 393/529 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Venezuela'daki altın'larıda Türk şirketleri çıkaracakmış. Bunların içinde CANTE de var mı acaba ?
    CANTE , bir termik santral. Yerli kömür ile elektrik üretimi yapıyor.
    Venezuelladaki petrol işi ne alaka derken ve bunu anlamaya çalışırken, altın işi çıkmasın bir de.
    Hepten beynimiz yanar.
    [emoji23]

2. Sayın regal, ve sayın egeduk zorla, altın, aramacı çıkarmacı yapacanız bizim kömürle elektrik, üreten çapsız şirketimizi altın, atama çıkarma işi çok başka birşey ne alaka diye sorarım? Maden işi nere elektirik, üretim, nere ikisi, farklı, iş kollları, yaff

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Sayın regal, ve sayın egeduk zorla, altın, aramacı çıkarmacı yapacanız bizim kömürle elektrik, üreten çapsız şirketimizi altın, atama çıkarma işi çok başka birşey ne alaka diye sorarım? Maden işi nere elektirik, üretim, nere ikisi, farklı, iş kollları, yaff
    Yazımı dikkatlice okursanız, altın işi var veya olacak diye yazmadım.
    Hatta kömür ile elektrik üretimi ile petrol işi ne alaka tadında yazdım.
    [emoji3]

Sayın regal, ve sayın egeduk zorla, altın, aramacı çıkarmacı yapacanız bizim kömürle elektrik, üreten çapsız şirketimizi altın, atama çıkarma işi çok başka birşey ne alaka diye sorarım? Maden işi nere elektirik, üretim, nere ikisi, farklı, iş kollları, yaff
    Sayın Vosbaga, bu işlerde çap geçmiyor artık daha doğrusu aranmıyor.. işten anlamakta gerekmiyor. Bu işi kim alırsa alsın, o da taşerona verecek. bu işler ihtisaslaşmış işlerdir. işi alırsın ama, o işi yapacak standartlara uyan firmaya verirsin. örneğin, yarın cante petrol işine başlarsa. oda ihtisaslaşmış bir firmaya verecek, oradan da satın aldığı başka bir firma ile satacak. siyasete yakın olanlar, bu işleri alırlar. tabi hükümetle birlikte yerler. bu işler hep böyledir. şu anda venezuela altın işini de türklere verdi. acaba dedik oradan da bir şey gelir mi. tabi şu anda ondan önemli konumuz 28 temmuzda Maduro nun tekrar seçilmesi

5. Hissemiz hala düşecem derdinde ne zaman kaldırırlar ne zaman götürürler bilemem, ama 16 üzerinde alım, yapmayacağım hele şu bedelsiz vs işleri bi açıllığa kavuşsun bayram öncesi pek gideceğini ümit etmiyorum, kimse parasını 10 gün hisseye bağlamaz 😃 faiz varken olumlu haberler gelmeden büyük, babalar alım yapmadan hisse yürümez sabırla bekleme devam 2025 sonuna kadar sendeyim cantecim belkide 2026

Hissemiz hala düşecem derdinde ne zaman kaldırırlar ne zaman götürürler bilemem, ama 16 üzerinde alım, yapmayacağım hele şu bedelsiz vs işleri bi açıllığa kavuşsun bayram öncesi pek gideceğini ümit etmiyorum, kimse parasını 10 gün hisseye bağlamaz 😃 faiz varken olumlu haberler gelmeden büyük, babalar alım yapmadan hisse yürümez sabırla bekleme devam 2025 sonuna kadar sendeyim cantecim belkide 2026
    16 dan alış yazdım ama geç kaldım. 15,98 i görmüş bi da görür nasıl olsa.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    16 dan alış yazdım ama geç kaldım. 15,98 i görmüş bi da görür nasıl olsa.
    buralar çok extrem yerler

CANTE 2 aydır.
    kapanışta alınan fiyat
    sabah açılıştaki fiyatın en az %2 altına oldu.
    Allah bereket versin.
    bugünde tersine işlem yapıyorum. bakalım ne olacak

Sayfa 393/529 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •