Sayın regal, ve sayın egeduk zorla, altın, aramacı çıkarmacı yapacanız bizim kömürle elektrik, üreten çapsız şirketimizi altın, atama çıkarma işi çok başka birşey ne alaka diye sorarım? Maden işi nere elektirik, üretim, nere ikisi, farklı, iş kollları, yaff
Sayın Vosbaga, bu işlerde çap geçmiyor artık daha doğrusu aranmıyor.. işten anlamakta gerekmiyor. Bu işi kim alırsa alsın, o da taşerona verecek. bu işler ihtisaslaşmış işlerdir. işi alırsın ama, o işi yapacak standartlara uyan firmaya verirsin. örneğin, yarın cante petrol işine başlarsa. oda ihtisaslaşmış bir firmaya verecek, oradan da satın aldığı başka bir firma ile satacak. siyasete yakın olanlar, bu işleri alırlar. tabi hükümetle birlikte yerler. bu işler hep böyledir. şu anda venezuela altın işini de türklere verdi. acaba dedik oradan da bir şey gelir mi. tabi şu anda ondan önemli konumuz 28 temmuzda Maduro nun tekrar seçilmesi
Hissemiz hala düşecem derdinde ne zaman kaldırırlar ne zaman götürürler bilemem, ama 16 üzerinde alım, yapmayacağım hele şu bedelsiz vs işleri bi açıllığa kavuşsun bayram öncesi pek gideceğini ümit etmiyorum, kimse parasını 10 gün hisseye bağlamaz 😃 faiz varken olumlu haberler gelmeden büyük, babalar alım yapmadan hisse yürümez sabırla bekleme devam 2025 sonuna kadar sendeyim cantecim belkide 2026
CANTE 2 aydır.
kapanışta alınan fiyat
sabah açılıştaki fiyatın en az %2 altına oldu.
Allah bereket versin.
bugünde tersine işlem yapıyorum. bakalım ne olacak
Yer İmleri