Sayfa 220/305 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Üslubunuz çok çirkin. Buraya yazıyorsanız, eleştirilmeyi de kabul edeceksiniz. Yazdıklarınızda çelişkiler varsa, elbette bu çelişkilerle ilgili fikir beyan edebiliriz. Siz de benim yazdığım fikrimde çelişkiler varsa onunla ilgili fikir beyan edersiniz.
    uslubumda ne var. eleştiriye açığım da ayrıca . siz yazdıklarımı nerenizle okuyorsunuz anlamış değilim.çelişki neresinde var yazdıklarımda. evet bugün dağım.e al sat yaptım. hem de hatırı sayılır miktarda. her gün de yapacağım

2. vergi beyannemesindeki brüt kar marjı niye kimse konuşmuyor. Bence o sebepten düşüyor hisse.

3.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    vergi beyannemesindeki brüt kar marjı niye kimse konuşmuyor. Bence o sebepten düşüyor hisse.
    Kamudan alınan son işler ile birlikte cironun hatri sayilir artacagi kar marjlarinin ise daralacagi bekleniyor-biliniyordu zaten. Bu açıdan sürpriz bir gelisme degil.

Yıl basindaki analist toplantısında bu durumdan bahsedilmisti.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : balıkadam; 10-06-2024 saat: 15:46.

4.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    sattım hepsini çıktım. bidaha da almam. belki 5 defa sattım alttan aldım ama hep aldığıma pişman etti. artık ülke alacağım ülkerin ilç çeyrek kar rakamının sürpriz olduğu haberini aldım. haberin doğruluğu garanti değil ama şu da bir gerçek ki her gün yuzde 3 düşen hisseyle işim olmaz
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bence iyi geçti. 3 yılda 800-1000 hedefim değişmedi
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    uslubumda ne var. eleştiriye açığım da ayrıca . siz yazdıklarımı nerenizle okuyorsunuz anlamış değilim.çelişki neresinde var yazdıklarımda. evet bugün dağım.e al sat yaptım. hem de hatırı sayılır miktarda. her gün de yapacağım
    2020, sen yazdiklarini cabuk unutuyorsun sanirim. Yukaridaki mesajinla asagidaki mesajlarin arasinda nasil bir tutarlilik var sence.

Birde millete ahkam kesiyorsun burada. Ayıp vallahi....

5. Teşekkürler sayın Balıkadam. Çelişkiyi benden başka görenler de varmış.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Kamudan alınan son işler ile birlikte cironun hatri sayilir artacagi kar marjlarinin ise daralacagi bekleniyor-biliniyordu zaten. Bu açıdan sürpriz bir gelisme degil.

Yıl basindaki analist toplantısında bu durumdan bahsedilmisti.

bilgi için teşekkürler. Bir nevi soru olarak yazmıştım. Bir sorum daha var. Bu şirktet nasıl parasal zarar yazıyor? Net nakitte de değil. Nasıl bir iş yapma modeli var anlayamadım.

7. Hisse performansı ile ilgili biraz veryansın edecektim ama bu son yazılanları görünce keyfim yerine geldi, bayağı güldüm eğlendim. İzahı olmayan şeyin mizahı oluyormuş, yaşayarak bir kez daha gördüm 🤣

8.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    vergi beyannemesindeki brüt kar marjı niye kimse konuşmuyor. Bence o sebepten düşüyor hisse.
    Hocam o kar marjı -hele ki artan ciroyla birlikte - sürdürülebilir değildi. Bugün olmazsa yarın düşecekti.
    Önemli olan cirodaki artışın buradaki düşüşü fazlasıyla kompanse etmesidir.
    2024 -1 sn balıkadamın da belirttiği gibi Mak 50 civarı gelecektir. Benim asıl merak ettiğim personel sayısındaki artış, iyi işler alındı. Personel sayısı da bu doğrultuda artması gerekiyor.

Sayfa 220/305 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •