Sayfa 219/305 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Projenin 2 ay içinde başlaması 12 ay içinde hayata geçirilmesi planlaniyor.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Bu arkadaşımızın düşünceleri de ne çabuk değişiyor böyle?
    sen işine bak. ben sonuçta al sat yaparak portföyümü 3 ayda yüze 22 arttırdım al sat yapmakla.boş boş konuşup asabımı bozma sabah sabah

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn 2020 genel kurul nasıl geçti sizin pencerenizden?

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    bence iyi geçti. 3 yılda 800-1000 hedefim değişmedi

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Yapmayın gözünüzü seveyim. Vergi dairesi bilancosu belli 70 mln kar var. Ustelik enflasyon muhasebesinin negatif etkisi yok bu karin içinde. Varsa mantıklı bir aciklamasi bizde diymak isteriz.

Nasil olacakta 130 mln kar aciklayacak. Bu kadar büyük beklentiye girmek buyuk bir hayal kırıklığı yaşatabilir size. Sonrada burada küfür edip durursunuz..

bilanço gelsin konuşalım. bu yadıklarını kapak yaparım sana. 130 tahminim benim. 110 da gelebilir 140 da. açıklama gelsin o zaman eleştirini yap. bişey biliyorsan bir de sen yap tahminini de görelim. bakalım kim en çok sallıyor herkes görsün. hadi yap tahminini. senin dediğine göre enflasyon muhasebesi ndeniyle 30-40 kar gelir öyle mi.zuhahaha

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bilanço gelsin konuşalım. bu yadıklarını kapak yaparım sana. 130 tahminim benim. 110 da gelebilir 140 da. açıklama gelsin o zaman eleştirini yap. bişey biliyorsan bir de sen yap tahminini de görelim. bakalım kim en çok sallıyor herkes görsün. hadi yap tahminini. senin dediğine göre enflasyon muhasebesi ndeniyle 30-40 kar gelir öyle mi.zuhahaha
    Evet 30-40 mln kar bekliyorum. Bilanço senin dedigin gibi gelsin sende bana kapak yap inşallah. Bekleyelim görelim bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    sen işine bak. ben sonuçta al sat yaparak portföyümü 3 ayda yüze 22 arttırdım al sat yapmakla.boş boş konuşup asabımı bozma sabah sabah
    Üslubunuz çok çirkin. Buraya yazıyorsanız, eleştirilmeyi de kabul edeceksiniz. Yazdıklarınızda çelişkiler varsa, elbette bu çelişkilerle ilgili fikir beyan edebiliriz. Siz de benim yazdığım fikrimde çelişkiler varsa onunla ilgili fikir beyan edersiniz.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

7. Kamuda dev digitalleşme adımları başlayacak. Burada en şanslı firmada ARDYZ.. Ancak Bu borsa ilginç ve yabancı 1 aydır çok mal sattı ..Bizdede uyku hali devam ediyor.. Baklaım güzel bir ihale haberi yeniden kendimize getirir

8.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Üslubunuz çok çirkin. Buraya yazıyorsanız, eleştirilmeyi de kabul edeceksiniz. Yazdıklarınızda çelişkiler varsa, elbette bu çelişkilerle ilgili fikir beyan edebiliriz. Siz de benim yazdığım fikrimde çelişkiler varsa onunla ilgili fikir beyan edersiniz.

Sayfa 219/305 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •