Sayfa 722/999 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    internet var ama kullandığım bilgisayarda ınternet yok diyor yeniden başlat yapıyorum ınternet geliyor neden oluyor bu bilen varmı nasıl normale getiririm
    1-Google'da cihazınızın markasını ve sonuna "auto driver update" yazarak güncellemeleri otomatik almanızı sağlayacak yazılımı arayın, indirin, kurun, çalıştırın.
    Arama örneği : "Lenovo Auto Driver Update", "HP Auto Driver Update", "Asus Auto Driver Update" ...
    1a-Kurulum bittiğinde özellikle "Kablosuz Ağ Bağdaştırıcı(Wireless Network Adapter) için güncelleme varsa kurun.
    1b-Eğer güncelleme kurduysanız, cihazı yeniden başlatıp bağlantıyı test edin.

2-Güncelleme yoksa veya sorununuzu çözmezse;
    Windows 10 veya 11 kullanıyorsanız:
    2a-"Windows + X" tuşlarına basarak "Aygıt Yöneticisi" veya "Device Manager" ı seçin.
    2b- Açılan pencerede "Ağ Başdaştırıcı" veya "Network Adapter" i seçin.
    2c- Yanında "Wireless" yazan bağdaştırıcının modelini bir yere kaydedin. Bu bağdaştırıcıya ait işletim sisteminize uygun son sürücüyü indirin.
    2d-"Wireles Adapter" veya "Kablosuz Ağ Bağdaştırıcı" yı kaldırın.
    2e- İndirdiğiniz son sürüm sürücüyü kurun.
    2f-"1b" adımını uygulayın.

Sorununuz hâlâ çözülmedi ise:

3-"Windows + X" tuşlarına basarak
    "Yüklü Uygulamalar" ı seçin. Uygulamaları yüklenme tarihine göre sıralayın. Bkz: Aşağıdaki görsel.

3b-Burada sorununuzun başladığı tarih ve yakın öncesinde yüklenmiş "adında veya üreticisinde" Microsoft yazmayanlar başta olmak üzere, uygulamalara göz atın. Şüpheli olanların ne işe yaradığını internette aratın.
    Zorunlu olmayan veya gereksizleri kaldırın(Sorumluluk kabul edilmez. Sistem uygulamalarını kaldırırsanız işletim sistemi çökebilir!)
    3c-"1b" adımını uygulayın.

4-"Başlat-Ara" tuşu veya fonksiyonuna tıklayın. "Güncelleştirme geçmişi" veya "Update History" yi tıklayın.
    4b- Sorunun başladığı tarih veya yakın dönem güncelleştirmeleri kaldırın.
    4c-"1b" adımını uygulayın.

Konusu açılmışken...

Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    İnternet sevis sağlayıcını da araman gerekebilir. Bazı hatlar interneti kaldırmıyor. Benim internet 100 mpbs VDSL idi. Şebeke kaldırmıyormuş. 75 mpbs VDSL e çevirttirdim. Hiçbir kopma olmuyor. Bu söylediğim fiber için geçerli değil.
    Bu başka bir mevzuu. Yaşayanlar için ayrıntılandıralım:
    ADSL, VDSL vb. hatlar bakır kablolar üzerinden veri taşıyan bağlantı türleridir.
    Evinizdeki, ofisinizdeki vb. bağlantının hızını(sistem sınırları dahilinde):

1-Bağlantıyı sağlayan kabloların sağlığı/kalitesi, (aradaki olası ek noktalarının sağlığı vb.) ile, santrale olan uzaklık belirler.
    2-Fiber bağlantıyı ideal ve "0" kayıplı kabul edersek... İdeal koşullarda bile, ADSL/VDSL bağlantıyı sağlayan bakır kablolar iç direnci nedeniyle aslında elektrik iletimi olan bağlantıya birim mesafede, birim direnç gösterir. Bu da santrale(ISS node, Modem vb.ye) olan uzaklık miktarınca katlanarak artar. Yani aynı servis sağlayıcıdan, aynı binada hizmet alanlar bile farklı hızlar görebilir.(örneğin: TTNET servisini kullanan giriş kattaki komşu, 10. katta oturandan hızlı bağlanabilir.)
    3-100 Mbps destekleyen bir omurgaya bile bağlı olsanız(Santral/Modem vb.), bağlanmanız için gereken kablo uzunluğu ve arada gereken donatı(ankastre vb.) arttıkça hızınız düşer. Çünkü iletim zayıflamış, hat gürültüsü ve tolerans azalmıştır.
    4-Böyle zamanlarda operatör stabil bir bağlantı için hızınızı sınırlar. Örneğin 100 Mbps'lik bir santrale 75-60-50 Mbps hızlarında bağlanırsınız.
    5-Ancak bu; tek tek cihazlarınızı değil, genel olarak bağlantı hızınızı etkiler. Yani bağlantınız hat sınırlarını aşarsa, tek bir cihazın değil, modeminize bağlı tüm cihazların internet bağlantısı kopar.
    6-İdeal/Stabil bağlantı koşullarını zorlayan indirme/yükleme koşullarında bağlantınız kopar. Ancak bu da sadece bir cihazı değil, ev/ofinizdeki tüm cihazları etkiler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vob yabtık paraları katladık

3. Bunlara ek;

- Windows socket driverlar bozulmuş olabilir. I Have Internet But I Cannot Browse (youtube.com)
    En temizi formatlayın

Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    1-Google'da cihazınızın markasını ve sonuna "auto driver update" yazarak güncellemeleri otomatik almanızı sağlayacak yazılımı arayın, indirin, kurun, çalıştırın.
    Arama örneği : "Lenovo Auto Driver Update", "HP Auto Driver Update", "Asus Auto Driver Update" ...
    1a-Kurulum bittiğinde özellikle "Kablosuz Ağ Bağdaştırıcı(Wireless Network Adapter) için güncelleme varsa kurun.
    1b-Eğer güncelleme kurduysanız, cihazı yeniden başlatıp bağlantıyı test edin.

2-Güncelleme yoksa veya sorununuzu çözmezse;
    Windows 10 veya 11 kullanıyorsanız:
    2a-"Windows + X" tuşlarına basarak "Aygıt Yöneticisi" veya "Device Manager" ı seçin.
    2b- Açılan pencerede "Ağ Başdaştırıcı" veya "Network Adapter" i seçin.
    2c- Yanında "Wireless" yazan bağdaştırıcının modelini bir yere kaydedin. Bu bağdaştırıcıya ait işletim sisteminize uygun son sürücüyü indirin.
    2d-"Wireles Adapter" veya "Kablosuz Ağ Bağdaştırıcı" yı kaldırın.
    2e- İndirdiğiniz son sürüm sürücüyü kurun.
    2f-"1b" adımını uygulayın.

Sorununuz hâlâ çözülmedi ise:

3-"Windows + X" tuşlarına basarak
    "Yüklü Uygulamalar" ı seçin. Uygulamaları yüklenme tarihine göre sıralayın. Bkz: Aşağıdaki görsel.

3b-Burada sorununuzun başladığı tarih ve yakın öncesinde yüklenmiş "adında veya üreticisinde" Microsoft yazmayanlar başta olmak üzere, uygulamalara göz atın. Şüpheli olanların ne işe yaradığını internette aratın.
    Zorunlu olmayan veya gereksizleri kaldırın(Sorumluluk kabul edilmez. Sistem uygulamalarını kaldırırsanız işletim sistemi çökebilir!)
    3c-"1b" adımını uygulayın.

4-"Başlat-Ara" tuşu veya fonksiyonuna tıklayın. "Güncelleştirme geçmişi" veya "Update History" yi tıklayın.
    4b- Sorunun başladığı tarih veya yakın dönem güncelleştirmeleri kaldırın.
    4c-"1b" adımını uygulayın.

Konusu açılmışken...

Bu başka bir mevzuu. Yaşayanlar için ayrıntılandıralım:
    ADSL, VDSL vb. hatlar bakır kablolar üzerinden veri taşıyan bağlantı türleridir.
    Evinizdeki, ofisinizdeki vb. bağlantının hızını(sistem sınırları dahilinde):

1-Bağlantıyı sağlayan kabloların sağlığı/kalitesi, (aradaki olası ek noktalarının sağlığı vb.) ile, santrale olan uzaklık belirler.
    2-Fiber bağlantıyı ideal ve "0" kayıplı kabul edersek... İdeal koşullarda bile, ADSL/VDSL bağlantıyı sağlayan bakır kablolar iç direnci nedeniyle aslında elektrik iletimi olan bağlantıya birim mesafede, birim direnç gösterir. Bu da santrale(ISS node, Modem vb.ye) olan uzaklık miktarınca katlanarak artar. Yani aynı servis sağlayıcıdan, aynı binada hizmet alanlar bile farklı hızlar görebilir.(örneğin: TTNET servisini kullanan giriş kattaki komşu, 10. katta oturandan hızlı bağlanabilir.)
    3-100 Mbps destekleyen bir omurgaya bile bağlı olsanız(Santral/Modem vb.), bağlanmanız için gereken kablo uzunluğu ve arada gereken donatı(ankastre vb.) arttıkça hızınız düşer. Çünkü iletim zayıflamış, hat gürültüsü ve tolerans azalmıştır.
    4-Böyle zamanlarda operatör stabil bir bağlantı için hızınızı sınırlar. Örneğin 100 Mbps'lik bir santrale 75-60-50 Mbps hızlarında bağlanırsınız.
    5-Ancak bu; tek tek cihazlarınızı değil, genel olarak bağlantı hızınızı etkiler. Yani bağlantınız hat sınırlarını aşarsa, tek bir cihazın değil, modeminize bağlı tüm cihazların internet bağlantısı kopar.
    6-İdeal/Stabil bağlantı koşullarını zorlayan indirme/yükleme koşullarında bağlantınız kopar. Ancak bu da sadece bir cihazı değil, ev/ofinizdeki tüm cihazları etkiler.
    Sıradan bir insan

4. Koç Holding (KCHOL) gün içi işlemlerde %99 net satıcının (yazıyla YÜZDE DOKSAN DOKUZ!!! Anlamayan olur diye tekrarlıyorum😡) sadece bir kurum olmasına izin verilen bir piyasa olabilir mi

Bu haber doğru mu
    Habarınız var mı
    Varsa niye haber vermiyorsunuz

https://www.paraanaliz.com/2024/bors...tahta-g-88575/

5.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Koç Holding (KCHOL) gün içi işlemlerde %99 net satıcının (yazıyla YÜZDE DOKSAN DOKUZ!!! Anlamayan olur diye tekrarlıyorum😡) sadece bir kurum olmasına izin verilen bir piyasa olabilir mi

Bu haber doğru mu
    Habarınız var mı
    Varsa niye haber vermiyorsunuz

https://www.paraanaliz.com/2024/bors...tahta-g-88575/
    Sadece buna mı şaşırmış
    40 gündür yapılan satışların %90 i tek kurumdan
    Bu kurum bu kadar malı ne zaman almış
    40 milyari gecti satisi bu denli yabancı çıkışı olsa Türk piyasasında deprem olur

6. Farazi konuşuyorum . Bu piyasadaki hükümetle beraber iş tutan oyuncular kredili döndürüyordu. Sıkıştıklarından bofaya varman edip sana bana veya jöleliye satıp ellerini rahatlatıyor olabilirler mi? Ya da jöleli elini boşaltıyordur birilerine zemin hazırlamak için. Nihayetinde borsamız da memleketin her köşesi gibi at hırsızı çöplüğüne döndü.

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Farazi konuşuyorum . Bu piyasadaki hükümetle beraber iş tutan oyuncular kredili döndürüyordu. Sıkıştıklarından bofaya varman edip sana bana veya jöleliye satıp ellerini rahatlatıyor olabilirler mi? Ya da jöleli elini boşaltıyordur birilerine zemin hazırlamak için. Nihayetinde borsamız da memleketin her köşesi gibi at hırsızı çöplüğüne döndü.
    Cok buyuk kısmı hergun bireysel alımlardan virmanlananlar uzun zamandır soyluyorum
    İnsanlar hala uyanamıyor
    Bu malum kurum 40 gündür satmıyor hergun satıyor 250 işlem günü varsa yılda 245 i abartısız satıyor
    Bu kurum aciga satışı deliyor
    Herseyden haberi olur uçan kuştan bile
    Surekli virman gider
    Kim bu yabancı mı? Babayı yabancı
    Akp nin ta kendisi bu

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Farazi konuşuyorum . Bu piyasadaki hükümetle beraber iş tutan oyuncular kredili döndürüyordu. Sıkıştıklarından bofaya varman edip sana bana veya jöleliye satıp ellerini rahatlatıyor olabilirler mi? Ya da jöleli elini boşaltıyordur birilerine zemin hazırlamak için. Nihayetinde borsamız da memleketin her köşesi gibi at hırsızı çöplüğüne döndü.
    Yiğit Bulut, 30 Ağustos 2014 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına getirilmiştir.

Çok kötü badireler atlattık ama o tarihten sonra ekonomi de, hiç bir şey eskisi olmadı hiç iyi de olmadı.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 722/999 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •