Sayfa 923/937 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 7,377 - 7,384 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. Tibas i neden bankanin ustunde degilde altinda kurduklarina bakilmali. Adamlar her seyi ayrintisina kadar dusunmusler. Cagri yapmamak icin, vergisel islere bulasmamak icin bu sekilde bir yol izliyorlar. Bence tek sans spk ve bddk nin verecegi karar kaldi. Bu arada zamanda daraliyor. Agustos a kadar bu is bitmeli yoksa bu olayda yatar. Spk dan yakin zamanda bir karar cikmali artik. Yoksa bayram mayram genel kurul sirket kurulusu derken vakitte kalmayacak.

2.  Alıntı Originally Posted by test10 Yazıyı Oku
    Sayın Bankers
    Bölünme sonrası ilk davayı sizden bekliyorum. Umarım hepimize emsal nitelikli bir karar alırsınız.

Bu arada bu işten en karlı çıkacak kişi avukatlar olacak zira hem kendi avukatınıza hemde karşı işbankası avukatlarına güzel vekalet ücretleri ödeyeceksiniz.
    Sayın Test.

Foruma üyelik tarihiniz ve negatif yönlendirici mesajlarınız doğrultusunda bende oluşan kanaat sizde hisse olmadığı, banka ile ilişkili olduğunuz yönünde.

Avukatlara ödenecek ücret konusunu kafanıza takmayın siz, karşınızda hukuk bilmeyen, avukat erişimi olmayan, müvü, ktvü gibi masraflardan çekinecek birisi yok.

Peki sizin yönlendirmeniz sonucunda satıp da zarar eden olursa vicdanen rahatsız olacak mısınız. Kanuna atıfta bulunarak yazdığım mesaja hala cevap vermediniz. İşinize gelmeyen hususlar olunca nedense konuyu değiştiriyorsunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Tibas i neden bankanin ustunde degilde altinda kurduklarina bakilmali. Adamlar her seyi ayrintisina kadar dusunmusler. Cagri yapmamak icin, vergisel islere bulasmamak icin bu sekilde bir yol izliyorlar. Bence tek sans spk ve bddk nin verecegi karar kaldi. Bu arada zamanda daraliyor. Agustos a kadar bu is bitmeli yoksa bu olayda yatar. Spk dan yakin zamanda bir karar cikmali artik. Yoksa bayram mayram genel kurul sirket kurulusu derken vakitte kalmayacak.
    Bankanın üstünde nasıl kursunlar, yapabilecekleri tek şekilde yapıyolar zaten . Sayın fabrikatörün bahsettiği sonraki süreçte yapılacaklar. Bu süreç sonunda banka holdingin altına girer, holding bddk denetiminden çıkar, temettü dağıtabilir hale gelir.

4. Sanki kötülemek üzere bir ekip kurulmuş da fire verince hemen yerine bir ya da birkaç kişiyi ikame ediyorlar. Biri gidiyor, diğeri geliyor... Hepsi de aynı şeyi söylüyor: bu uyarıları hayrına yapıyorlarmış. Hiçbir çıkarları yokmuş. Üzülüyorlarmış. O yüzden buradalarmış. Bir gün dünyalı gibi bu formu terk edince, giderayak, vicdan azabından, hissenize sahip çıkın arkadaşlar, diye haykırarak gidecekler. Yatırımcının elindeki üç beş hisseye göz diken bu açgözlülere yazıklar olsun! İşkur hissenizi bunlara kaptırmayın arkadaşlar. Sonu nereye giderse gitsin tutun. Böyle bir garabetle ne eski şirket ne de yeni holding yabancı yatırımcıların ilgisini çekmez. Bu sorunu çözmek zorundalar.

5.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Sayın Test.

Foruma üyelik tarihiniz ve negatif yönlendirici mesajlarınız doğrultusunda bende oluşan kanaat sizde hisse olmadığı, banka ile ilişkili olduğunuz yönünde.

Avukatlara ödenecek ücret konusunu kafanıza takmayın siz, karşınızda hukuk bilmeyen, avukat erişimi olmayan, müvü, ktvü gibi masraflardan çekinecek birisi yok.

Peki sizin yönlendirmeniz sonucunda satıp da zarar eden olursa vicdanen rahatsız olacak mısınız. Kanuna atıfta bulunarak yazdığım mesaja hala cevap vermediniz. İşinize gelmeyen hususlar olunca nedense konuyu değiştiriyorsunuz.
    Ya hocam sen benim anlattıklarımı hiç okumamışsın ki "bence elinde hisse yok diyorsun" 7240 numaralı ilk mesajım lütfen.

Cevap yazsam da düşünerek okumayacaksınız çok enterasan bir tabu olmuş bu konu sizde. 2018-2019 dan beri yok Akp hisseleri bu hafta kesin imha ediyor. Yok yeni kanun çıkaracak, Atatürk mirası vs .. diye diye burala geldik eğer 7240 numaralı mesajı okuduysan ben hisseleri hiç bir zaman satın demedim tam aksine Serber isimli üye ile yaptığım konuşmalara bak (7271) hisseyi açıkdan düşük fiyata satmak istedi. acil nakit ihtiyacın yoksa bekle satılır diye yorumda bulundum. TTK 140 numaralı maddeye cevap vermedimi düşüyorsun çünkü yine yorumlarımı okumamışsın. 7330 ve 7338 numaralı mesajlarıma tekrar bakın. Özellikle 7338 de bahsettiğim Birleşme ve Bölünme Tebliğinin 11. maddesi sorunuzun cevabı.

Tekrar edeyim benim amacım kimseye hisseleri sattırmak değil sadece yeni gelenlerin riskleri bilmesini sağlamak. İddia ediyorum bu hisseler çok daha yukarı rakamları görecek lakin imha nedeniyle asla olmayacak. Konu madem vicdan dan açıldı Asıl kendinize sormanız gereken soru millete bilinçli yada bilinçsiz yanlış bilgiler vererek onların sırtından kazandığım paraları yerken benim vicdanım sızlamacak mı?

Son olarak size işbankasının imtiyazlı hisselerini sormuştum "imtiyazının ne olduğunun önemi yok, imtiyazın kadük hale getirilmiş olması imtiyazı ortadan kaldırmıyor." diye cevap verdiniz bu cevap üzerine kendimce gülümsedim nedense. Cümleyi tekrar düşünün lütfen "kadük (önemini yitirmiş, kaldırılmış, geçersiz) hale getirilmiş olması imtiyazı ortadan kaldırmıyor" peki altın sorun kadük olan imtiyaz neydi?

TTK 140 maddesini sizile çok daha derinlemesine tartışabilirim ancak öncelikle İşatr ve İşbtr nin bu kadar değerli olmasını sağlayan kadük yada değil imtiyaz nedir onun cevabını öğrenmek istiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by test10 Yazıyı Oku
    Ya hocam sen benim anlattıklarımı hiç okumamışsın ki "bence elinde hisse yok diyorsun" 7240 numaralı ilk mesajım lütfen.

Cevap yazsam da düşünerek okumayacaksınız çok enterasan bir tabu olmuş bu konu sizde. 2018-2019 dan beri yok Akp hisseleri bu hafta kesin imha ediyor. Yok yeni kanun çıkaracak, Atatürk mirası vs .. diye diye burala geldik eğer 7240 numaralı mesajı okuduysan ben hisseleri hiç bir zaman satın demedim tam aksine Serber isimli üye ile yaptığım konuşmalara bak (7271) hisseyi açıkdan düşük fiyata satmak istedi. acil nakit ihtiyacın yoksa bekle satılır diye yorumda bulundum. TTK 140 numaralı maddeye cevap vermedimi düşüyorsun çünkü yine yorumlarımı okumamışsın. 7330 ve 7338 numaralı mesajlarıma tekrar bakın. Özellikle 7338 de bahsettiğim Birleşme ve Bölünme Tebliğinin 11. maddesi sorunuzun cevabı.

Tekrar edeyim benim amacım kimseye hisseleri sattırmak değil sadece yeni gelenlerin riskleri bilmesini sağlamak. İddia ediyorum bu hisseler çok daha yukarı rakamları görecek lakin imha nedeniyle asla olmayacak. Konu madem vicdan dan açıldı Asıl kendinize sormanız gereken soru millete bilinçli yada bilinçsiz yanlış bilgiler vererek onların sırtından kazandığım paraları yerken benim vicdanım sızlamacak mı?

Son olarak size işbankasının imtiyazlı hisselerini sormuştum "imtiyazının ne olduğunun önemi yok, imtiyazın kadük hale getirilmiş olması imtiyazı ortadan kaldırmıyor." diye cevap verdiniz bu cevap üzerine kendimce gülümsedim nedense. Cümleyi tekrar düşünün lütfen "kadük (önemini yitirmiş, kaldırılmış, geçersiz) hale getirilmiş olması imtiyazı ortadan kaldırmıyor" peki altın sorun kadük olan imtiyaz neydi?

TTK 140 maddesini sizile çok daha derinlemesine tartışabilirim ancak öncelikle İşatr ve İşbtr nin bu kadar değerli olmasını sağlayan kadük yada değil imtiyaz nedir onun cevabını öğrenmek istiyorum.
    Ben hiç al sat yapmadım, miras bırakmak üzere tutuyorum, hadsizlik etmişsiniz milletin sırtından para kazanarak vs diyerek. İşa karda, tasfiyede, rüçhan hakkında, isb karda imtiyazlı hisse, sanki bilmiyor gibi soruyorsunuz. yk üye atama yetkisi gelir gider istenirse. Birleşme Bölünme tebliği 11. madde 1. bendinin bizimle doğrudan bir ilgisi yok, 3 ve 4’e bakacaksınız imtiyazlı ve intifa senetleri için, hepsi ayrı madde.

Eski ticaret kanunu zamanındaki uygulama sanki hale geçerliymiş gibi bilinçli şekilde yönlendirme yapıyorsunuz, yapmayın. Kanunda açıkça belirtilmiş hususlara ilişkin zorlama şekilde yorumlar yapıyorsunuz. Varsa ttk 140’ın uygulanmayacağına ilişkim istisna paylaşın öğrenelim.

7. Bu forumdaki en eski iskur sahibi uye benimdir. Bu foruma uye olma sebebimde iskur basligidir ve ilk mesajimda iskurda dir. İnanmayan profilime bakabilir. Hisseye sahip olmam farkli bir degerlendirme veya yorum yapmama engel degildir. Merak edene iskur lardan 1 ini bolunme haberini aldiktan belli bir sure sonra sattim. Digeri de sifirin alti maliyetle bekliyor. Burada hep bardagin dolu tarafi konusuluyor ama bos tarafinida konusmak gerekiyor. Acikcasi bu bolunme hikayesi bende biraz karamsarliga neden oldu.

Hakkimizda hayirlisi olsun artik.

8.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Bu forumdaki en eski iskur sahibi uye benimdir. Bu foruma uye olma sebebimde iskur basligidir ve ilk mesajimda iskurda dir. İnanmayan profilime bakabilir. Hisseye sahip olmam farkli bir degerlendirme veya yorum yapmama engel degildir. Merak edene iskur lardan 1 ini bolunme haberini aldiktan belli bir sure sonra sattim. Digeri de sifirin alti maliyetle bekliyor. Burada hep bardagin dolu tarafi konusuluyor ama bos tarafinida konusmak gerekiyor. Acikcasi bu bolunme hikayesi bende biraz karamsarliga neden oldu.

Hakkimizda hayirlisi olsun artik.
    Bu forumdaki en eski iskur sahibi olduğunuz cümleniz çok iddialı olmuş. Mesela ben sizden eskiyimdir, sayın fabrikatör benden de eskidir muhtemelen, ondan da eskiler olduğunu biliyorum. Sadece insanlar yazmıyor artık ki ben de yazmıyordum normalde. Bardağın dolu ya da boş tarafı meselesi değil, sürekli birileri gelip kafaları karıştırıp sonra yok oluyor nedense.

Sayfa 923/937 İlkİlk ... 423823873913921922923924925933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •