Sayfa 171/293 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 2339 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Elinde olanlar için bir şey diyemem zaten ancak alacak olanlar esas faliyet karına bakmalı.
    sana bol kazançlar sn miles...
    Sadece son çeyrekte 620 mil.kar açıklamış. 128 milyon sermayesi olan bir hisse için gayet başarılı. Benim için kâr kârdır. Hiç araştırmadan negibi beklentileri var bilmeden paldır küldür yorum yapmasan iyi olur.

2.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Sadece son çeyrekte 620 mil.kar açıklamış. 128 milyon sermayesi olan bir hisse için gayet başarılı. Benim için kâr kârdır. Hiç araştırmadan negibi beklentileri var bilmeden paldır küldür yorum yapmasan iyi olur.
    tamam ağam sen nasıl istersen, yorum yapmam
    ancak sana allah bol ama bol kazanç nasip etsin tınazda..
    Bu sektörde üst düzey yöneticilik yaptım uzun süre belki acemiliğim bu yüzdendir..

3.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    tamam ağam sen nasıl istersen, yorum yapmam
    ancak sana allah bol ama bol kazanç nasip etsin tınazda..
    Bu sektörde üst düzey yöneticilik yaptım uzun süre belki acemiliğim bu yüzdendir..
    Üst düzey yönetici olman borsada bişi ifâde etmez dostum. Amcamın ogluda bistte çalışıyor bilgisayar mühendisi. Arada bi arayıp abi varmı takibinde olan potansiyelli hisse diye bana soruyor. Neyse dostum senin bilgin sana,benim bilgim bana. Sağlıklı bol kazançlar dilerim

günlüklere gelince dikkat çekici 2 direnci var. 57.50 ve yarın ki tavanı 59.40..adam olacak çocuk haftalıkta 59.90 günlükte 60.20 gibi bir birine yakın seviyeler.. yarın için bir sıkışması var kullanmak isterse benim itirazım olmaz..
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Bilanço gelmiş ama ses yok

6. Şirketimiz, faaliyet raporuna konu dönem içerisinde bir önceki yılın aynı dönemine
    kıyasla;
     Enflasyondan arındırılmış net cirosunu %38,05
     Brüt kârını %83,82
     Esas faaliyet kârını %118,17
    arttırarak beklentilerimiz paralelinde ve bize göre başarılı bir dönemi geride bırakmıştır.

7. Teşekkürler sayın Miles iron ✅

Ayrıca acemşahta paylaşmış
    https://x.com/Invest_Acemsah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Karla zararla alakasi yok bu isin.
    Goturen olursa her sey gider.
    Goturen olmazsa 4-5 f/k li kagitlar gibi beklemeye devam eder.
    Goturen ne zaman gelir?
    Gundiler temizlenince tabii..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 171/293 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •