Originally Posted by
decamercion
Memuru küçümseyen arkadaşlar, bakın büyük elçilerde devletin memuru, son 20 senede ne kadar değerli olduklarını umarım anlamışsınızdır, Mesela Genel müdürlerde bakanlrd memur, hla memurun önemini anlamayan varsa ülke daha ne yaşasın? Nebati de memurdu, ingiliz anahtarı da memur.
Esas sıkıntı tepeyken, sizin gibi ...... memurla uğraşıyor, ön teker nerden giderse arka teker onu takip eder.
Sanki ülkeyi bu hale memur getirdi,
2004-2010 arası memurla dalga geçiyordunuz, maaşın kadar konuş fln diye, Kazandıklarınızla ukraynaya karı s2kmeye, taylanda çine gidiyordunuz. Memur o zamanda aynı maaşı alıyrodu.
Ne ara ülke krize girse bazı malların gözüne ilk memurun aldığı 3 kuruş batıyor.
Yani tepeye laf edemiyoruz bari memura muhalefet yapalım mı diyorsunuz.10 yıl emek verip aldığı yeşil pasaport bile göz diktiniz,
Verin verin herkese yeşil verinde yeşil pasaportunda içini boşaltın ona da vize istesinler.
20 yılda akp nin bence zerre kadar suçju yok, tüm suç ahanda ben bu akp ye oy vermyorum, yada ben muhalifim kafasındaki gizli akp cilerde.
Yer İmleri