Asıl soru gph yi kottan çıkarırsa glyho nun fiyatı ne olur? Olumsuz durumda zaten 14-15 arası dolanır dururuz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asıl soru gph yi kottan çıkarırsa glyho nun fiyatı ne olur? Olumsuz durumda zaten 14-15 arası dolanır dururuz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş bayramınız mubarek olsun
Benim global şekerlerim ah nasılda atılan bir habere minik kuşların bedava yem bulması gibi sarılıyorsunuz. . . . .oysa ben zaten demiştim bunları, yol haritasını cizmiştim hala neyin delistingi, neyin kutisi muhabbettleri dönuyor? ahhhh ahhh. . . .burayı okumak beni super keyiflendiriyor. . . . . . hepiniz varolun.
saygılarımla,
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Delisting olabilmesi için min %75 olmalı.
Ben %91 diye biliyorum. Eğer %75 ise bu iş olur. Yurt içi fonlarda 5 milyon lot var. Bunları kutman zaten alır. Ama %75 değil diye biliyorum . Şimdi diyelim ki %75 ulaştı ama otorite %90 şartı koydu. Burda borsaya kapatıp devam edebilir mi ? Eğer öyle olursa herkes vermek zorunda kalır. Çünkü borsaya açık olmayan bir şirkete kimse ortak olmak istemez
Delist felan bu muhabbeti bırakın odaklanacağınız yer baska, adam ne diyor 3 dolardan hissemi alırım demekki prenses bu fiyatlamayı yapıyor ehhh sizde şirketin ederine ordan ulasın işte. . . . . .
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Unutmadan yazalım. . . . . . bu 3 dolarda bağlayıcı bir teklif değil. . . . .sadece değerlendirilmektedir deniliyor. . . . . . bunuda göz onunde tutun . bu muhabbetin yapılması sadece şirketin ederi hakkında kafasında soruları olan kişilere bir yön belirleme olarak değerlendirilebilir.
Yer İmleri