Sayfa 175/268 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    3 dolar olan global port. Holding değil. Ortalığı karıstırmayın ))
    Holding kaç sayın beşiktaş [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    3 dolar olan global port. Holding değil. Ortalığı karıstırmayın ))
    Reis çelişki dolusunn. Yazmayayim diyorum olmuyor Hem adamın dediklerine itibar etmeyin diyorsun hem 3 dolar baz alın gph diyorsun. Hem 1 ay önce 0.8 dolar olur diyorsun şimdi yem diyorsun. Yani kafan karisik biraz. Kurban bayramı sonrası dinlenmeye ihtiyacın var belli. Yorulmuş gibisin. Favok itibar etmeyin diyorsun yalanmi söylüyorlar. Anlamadım. Neye guvenelim. Yolcu verileri filan yalan mı ? Gemiler gelmiyor mu limana ? Neye inanalım. Sen söyle .

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Eksi 3ler 5ler havada ucusurken, duruma uzulmek yerine sevinilmesi gerek diye dusunuyorum. Ayrıca TL zirvesi kırılınca önunde yeni ufuklar acılacak.
    Saygılarımla
    Bak reis yazılarından sadece biri

4.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    1. Yazın iki ceyrek hareketini ağalar görmus olur. . . . .

2. Enflasyon Gecen yılın baskısından kurtulmus olur.

3. 6 aydır tatlışko faizi alanlar en az faizden aldığı kadar nurdanda almak ister. yeter mi yetmez. en az enflasyon kadar da yukarı tasımak ister. bu nedemek oluyor? yuzde 25 30 faizden aldıklarının yanına koy enflasyonu yuzde 46 gibi oldu sana yuzde 70 ler gibi cok kabaca bir rakam. . . . . . . su anki fiyat 13xx bunun yuzde 70 80 civarında bir artıs yapması demek. koy bunu 13 ustune oldu sana 22 ler . . . .22 civarı yani 21 24 arasını zorlamıs bir global i böl 31 lira gibi yazın baskı oldundaki dolar paritesine al sana .70 lerin ustunde bir fiyat

))),

Amaaaaaa

savas cıkmayacak. . . . .deprem olmayacak. . . . . vs vs
    Bak bir başkası reis. Yazdıklarını tekrar okudum. Şimdi ki bakışın 180 derece değişmiş. Ne oldu yolcu verileri mi iyi gelmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Reis çelişki dolusunn. Yazmayayim diyorum olmuyor Hem adamın dediklerine itibar etmeyin diyorsun hem 3 dolar baz alın gph diyorsun. Hem 1 ay önce 0.8 dolar olur diyorsun şimdi yem diyorsun. Yani kafan karisik biraz. Kurban bayramı sonrası dinlenmeye ihtiyacın var belli. Yorulmuş gibisin. Favok itibar etmeyin diyorsun yalanmi söylüyorlar. Anlamadım. Neye guvenelim. Yolcu verileri filan yalan mı ? Gemiler gelmiyor mu limana ? Neye inanalım. Sen söyle .
    Adamın dediğine itibar etmeyin (araştırın) 3 dolara itibar edilmesi port un londrada ki fiyat performansı kaynaklı. Yani laf ucar ama orda bir işlem fiyatı var. Sapla samanı ayır. 0.8 hedef fiyatı (HEDEFF) değişmedi. Ama şartlar değişirse revizyon ister. Gemiler sandallar filikalar dolu son gittiğimde limanlar doluydu Karayiplerde.
    Saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

6.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Bak bir başkası reis. Yazdıklarını tekrar okudum. Şimdi ki bakışın 180 derece değişmiş. Ne oldu yolcu verileri mi iyi gelmiyor.
    Değişen bir şey yok.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Değişen bir şey yok.
    Reis adamı biliyoruz. Yaşanmışlıklar var. Delist olsun olmasin zaten bana göre ucuz

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Sayın zigana sayın beşiktaşın dediği olsun olmasın… her zaman başımızın üstünde yeri var… ama siz fazla yükleniyorsunuz, belki tüm birikiminizle bu laflara güvenip glyho aldınız bilemiyorum ama bence biraz çok yükleniyorsunuz…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 175/268 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •