Sayfa 686/882 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    al unut hissesidir dostum...alıp unutamıyor ve sık sık bakıyorsanız bence bu hissede kalmayın...bebek hissenin büyüyüp koşması hemencicik olmaz...koşan hisseler heyecan vericidir ,izlemesi keyif verir...ama biz şu anda o aşamada değiliz...vakti gelince çok güzel koşmasını da bilecektir berko...zaten o günler için böyle sabır ediyoruz..
    geçen günlerde de yok piyasadan ayrışacak yok dolar şöyle olsun berkosan böyle olur diyordunuz yanar döner alevli meyve tabağı gibisiniz be şimdide 1-3 yıla yürüyecek bebek diyor tlgrm'a niye gelmiyorsunuz güzel güzel fotolar attım zamanında x hissesi için yazdıklarını aynı senaryo ele göre konuşmalar hiç uslanmaycaksınız yazık milletie fomoya dahil ediyorsunuz

2. al unut hissesi ama hergün sizde takip ediyorsunuz gelip buralara umut vaadiyorsunuz neyse dostun kazanckapısı ile birbirinizi rt edin düşük sermaye fk bedelsiz beklentisi falan

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    al unut hissesi ama hergün sizde takip ediyorsunuz gelip buralara umut vaadiyorsunuz neyse dostun kazanckapısı ile birbirinizi rt edin düşük sermaye fk bedelsiz beklentisi falan
    Hocam burayı ağlama duvarına ya da investing çöplüğüne çevirmeye gerek yok...

4 fabrikası olan şirket 1 milyar piyasa değerinden işlem görüyor...

Benim de portföyümde var ve evet uzun vadeli tutuyorum, enflasyona göre de zarardayım ama buraya gelip yok o bunu dedi yok bilmem ne demeye gerek yok...

Piyasada bu denli kaliteli site yokken biraz değer sadece biraz değer... Emeğe saygı bile denebilir buna...

4. https://www.youtube.com/watch?v=4Innq19sz4A

3 saatlik taptaze bir video....avrasya yatırımın uzmanı döviz kuru hedefinin yıl sonunda 40 tan 50 ye itildiğini söylüyor... döviz kurunun da çıkacağını söylüyorduk...iş oraya gidiyor...bunu bir keko değil bir uzman söylüyor....

döviz kuru yükselişi + piyasaların canlanması = finansalları çok iyi olan bebek berkonun büyümesi....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Bu şirket 10 milyar piyasa değerinden işlem görse kimse neden demez??? Öyle içi boş firmalar varken piyasa değeri 3 milyar 5 milyar 10 milyar olan fiyatı aşırı şişmiş durumda ama kimse gidip neden bunların fiyatı balon demiyor...

Avrupada resesyon var, Dünyada resesyon var, ülkemiz dar boğazda haliyle üretsen bile tüketim ve satışlar düştü. Satışlarının üçte ikisini ihracaatla sağlayan şirketin kurdan dolayı zararı da olağan.

Gün gelecek bu şirket 10 milyar piyasa değerinden işlem de görebilir, bu da hisse fiyatının 300 lira olması demek. Ne güzel işte al 36 liradan sat 300 liradan ama beklemesini de bilmek lazım.

Su yalıtımı, ısı yalıtımı üreten var mı bildiğiniz başka bir şirket? Benim bildiğim yok. İnşaat, otomotiv ve tekstil sektörüne hitap ediyor, tek sektöre de bağımlı değil. Geçecek bu dar boğaz, enflasyon düşecek, inşaat sektörü canlanacak, otomotiv almak için faizler düşecek... Bunları beklemek lazım, bunlar olmadığı için yapamayanlara ağlamak lazım buraya gelip bilgisini paylaşanlara değil...

6. Yazık çok yazık..
    Piyasa değerleri 10-20 milyar tl olan hisselerin bilançoları tel tel dökülüyor hatta berkosan kadar dahi kar edemiyor..
    Gel gelelim 1 milyar pd inatlaşma devam ediyor..
    Örneğin safkr ile sermaye yapısı-dolaşım vs hemen hemen aynıyız orada karlılık 13 milyonda kaldı ama pd 1.8 milyar tl ye çıkardılar..
    Çok ilginçtir ki her zaman dediğim gibi bofa duygusuzdur..
    Sabah 33 bin lot ile tavana atlayan algoritma daha sonra tahtanın içinden geçti maalesef..
    Fiyatlama şeytan olmaya devam ediyor şimdilik..

7.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Hocam burayı ağlama duvarına ya da investing çöplüğüne çevirmeye gerek yok...

4 fabrikası olan şirket 1 milyar piyasa değerinden işlem görüyor...

Benim de portföyümde var ve evet uzun vadeli tutuyorum, enflasyona göre de zarardayım ama buraya gelip yok o bunu dedi yok bilmem ne demeye gerek yok...

Piyasada bu denli kaliteli site yokken biraz değer sadece biraz değer... Emeğe saygı bile denebilir buna...
    bana bu keko kazanckapısının 1 tane emeğini göstersene dostum şirket bilgileri dışında ne yazdılar gel tlgrm'da zamanında atatp içinde benzer şeyler yazıp satıp kaçtıklarını ispat eden yazışmaları gör benim şirketle bir derdim yok derdim bunların böyle bilinçsizce gazlaması bunu görememek de sizlerin sorıunu

8. aal bak safkar'a örnek vermiş çok bililyor gibi hikayesini git ararştır kzançkapısı ne iş yapıyor sen seyret berkosanı kaça katlayacak gidince görürsün

Sayfa 686/882 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •