Sayfa 715/781 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. THYAO - Türk Hava Yolları

Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Artık yolcu sayısının artışından ziyade, yolcu başı kazanç değerine de odaklanmak gerekecek.
    Pgsus son çeyrekte zarar açıklamıştı.
    Thy ise kâr açıkladı (vergi geliri vs dahil)

Thy' de geçen sene ~8 cent/yolcu olurken, bu yıl 6 cent' e düşmüş. (geçen yıl ki yüksek baz etkisi nedeniyle).
    Ama yine de AKK çok artmasına rağmen yolcu artmaması üzücü.

Şimdi bir de Ajet' i etkin kılmak için agresif kampanyaları başlatmıştı. Kârlılığı aşağı yönlü etkileyecek. (biletleme döneminde). Şu site genel bilgiler edinmek için çok güzel; https://wowturkey.net/t/ajet-anadolujet/1799/9

Ajet yaptıkça, Pgsus' da arada kampanya yapmak zorunda kalıyor/kalacaktır.

Ama sonuç olarak THY hisse değerinin aşağıdaki gibi Pgsus' dan dev ayrışmasını ben bir türlü anlamlandıramıyorum. Temmuz' a giriyoruz. Sezon patlayacak ama hissede tık yok.

Bence thyao devlete ait olduğu için iyi yönetilemiyor olabilir , pegasus özel sektör ve profesyonel yönetiliyor , grafikler bu yüzden farklı bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Pegasus ile negatif ayrışmanın sebebi, bence, yabancının son bir ayda sattığı yaklaşık 50 milyon lot...
    Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Kaan hocam bu A jet herşeyiyle bir thy kuruluşu mu? yoksa başka birilerinin de payı var mı?
    Evet Ajet %100 Thy iştiraki.

Tabi bu ayrı şirket oluşumunun şöyle dedikoduları da olmazsa olmaz. Acaba körfezden birine satış için mi ayırdılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Burada dursun

AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5. THYAO - Türk Hava Yolları

Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Burada dursun

Çok güzel bir analiz bende haftalık grafikte çok karamsar bir tablo görüyorum , bu görüntü ile bu hissede olmak delilik gibi geliyor bana, benim eklediğim grafik de haftalık macd aşşağı kesmiş , hem RSI da hem MACD histogram ile MACD grafik de ( double uyumsuzluk) negatif uyumsuzluk var ,bu görünümden yukarı uçarmı bilemiyorum ( bende hissedeyim bu arada )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : yelgec; 23-06-2024 saat: 12:10.

BofA 498 TL Hedef Fiyatlı Hisseyi İlk Sıraya Koydu,335 milyon tl lik alış yapmış,
    Thy zamanları geldi.

7. Ertelenmis vergi geliri katkisi olsa da carpanlarinin yuksek sezona girerken bu kadar dusuk seyretmesi enteresan geliyor bana,yavas yavas yukari yonlu trende girmesi lazim bist tume bakinca etrafinda bi carpanda hisse kalmadi

Şimşek: Bir sonraki pakette muhtemelen borsa kazançlarının da vergilendirilmesini çalışıyoruz
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 715/781 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •