Sayfa 476/535 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526 ... SonSon
Arama sonucu : 4275 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. ANZ mı kazanacak? yoksa peruklu mu kaybedecek?

Çok saçma ama hisse de böyle hareket ediyor!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2. BOFA her sabah yaptığı hareketi yine yaptı, BİST'te yine alışla başladı, Zoren'i 5.50 kadar çizdi şu anda alıcılı görünüyor.

Son zamanlar da hep bu şekilde başlayıp satışla bitiriyor, bakalım bugün de aynısı mı yapacak?

Bu hareketler de ANZ için, Allah'tan istedi bir 1 göz, Allah verdi 2 göz hesabı oldu, kuyruğunun üstünde oynuyordur.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

3. Sayın Küçük Çiftçi Bofa nın yaptığı işlemler takasta citibank ta görülüyor yabancı gibi görünüyor fakat bu işlemler adım gibi eminimki patronun yani ANZ nin işidir.Satışa konu olmayan hisselerini spk onayı ile satılabilir konumuna getirdi nitelikli yatırımcıya iskontolu satış adı altında Gedik ak deniz üçgeninde citibank ta topladı şimdi yukarı sürüp satıyor aşağı çekip alıyor faizi ödüyor adamın maliyeti 1tl bedava yoktan elde edilen gelir neden kullanmasın ki bütün filimleri peruklu çeviriyor.Bilgisi dışında hiç bir şey olmaz bu tahtada bunlar benim tesbitletimdir yanılıyor olabilirim ama sanmıyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaskartalı Yazıyı Oku
    Sayın Küçük Çiftçi Bofa nın yaptığı işlemler takasta citibank ta görülüyor yabancı gibi görünüyor fakat bu işlemler adım gibi eminimki patronun yani ANZ nin işidir.Satışa konu olmayan hisselerini spk onayı ile satılabilir konumuna getirdi nitelikli yatırımcıya iskontolu satış adı altında Gedik ak deniz üçgeninde citibank ta topladı şimdi yukarı sürüp satıyor aşağı çekip alıyor faizi ödüyor adamın maliyeti 1tl bedava yoktan elde edilen gelir neden kullanmasın ki bütün filimleri peruklu çeviriyor.Bilgisi dışında hiç bir şey olmaz bu tahtada bunlar benim tesbitletimdir yanılıyor olabilirim ama sanmıyorum...
    Sn kafkaskartalı, bende aynı düşüncedeyim, katılmadığım tek konu maliyeti 1 TL değil, maliyeti 0 ve şu anda onun üstünden parasına para katıyor.
    .
    Çok zor bir adam, çok zor bir hisse.

5. Doğru sıfır tl sadece bedelli cebinden çıkmış ise öyle dedim.Sünger gibi bizleri emdi .

Bütün sıkıntı bu rakamda, hiç bir hissede böyle bir rakam yok, ANZ nin bilinçli olarak yapıp, KY yi yıllarca sömürmesine sebep olan rakam bu rakam..Aşırı yüksek...!!!!
    ...

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    BOFA her sabah yaptığı hareketi yine yaptı, BİST'te yine alışla başladı, Zoren'i 5.50 kadar çizdi şu anda alıcılı görünüyor.

Son zamanlar da hep bu şekilde başlayıp satışla bitiriyor, bakalım bugün de aynısı mı yapacak?

Bu hareketler de ANZ için, Allah'tan istedi bir 1 göz, Allah verdi 2 göz hesabı oldu, kuyruğunun üstünde oynuyordur.
    Küçük yatırımcının her gün hisseleri kasıtlı olarak yüksek fiyatlardan satın almasını organize edip, sonra günlerce, hatta haftalarca çok daha düşük fiyatlardan o küçük yatırımcıların dayanamayıp hisseleri geri satmasından çok büyük paralar kazanıyorlar, hisse tamamen bu sistem üzerine dönüyor...Normale göre marj alanı çok çok kısıtlı bir hisse....Şu anda devam eden süreç belki diğer süreçlerden daha farklı olabilir diye, küçük yatırımcılar yine alışlarını devam ettiriyorlar, ANZ'nin ekibinin katkısıyla twitterdan da büyük destek görüyor...CEO nun dediği gibi, bu şirketin borçlarını sıfırlaması kısa sürede çok zor, İsrailli şirketlere en az 10 tane daha iştirakini satması lazım ki, borçsuz bir şirket olsun...

600 milyon adet X (Halka arz fiyatı ???? ) = ????? çok önemli...

ANZ, borç içinde değil, KY borç içinde, ANZ , Zorenin borçlarını 19 yıl içinde 44 kat yaptığı bedellilerle zaten KY ye ödetiyor...o da yetmiyor, 39 milyar daha borç birikiyor...O borç da KY ye kalıyor....paraya bakın, paraya...
    ...

8.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcının her gün hisseleri kasıtlı olarak yüksek fiyatlardan satın almasını organize edip, sonra günlerce, hatta haftalarca çok daha düşük fiyatlardan o küçük yatırımcıların dayanamayıp hisseleri geri satmasından çok büyük paralar kazanıyorlar, hisse tamamen bu sistem üzerine dönüyor...Normale göre marj alanı çok çok kısıtlı bir hisse....Şu anda devam eden süreç belki diğer süreçlerden daha farklı olabilir diye, küçük yatırımcılar yine alışlarını devam ettiriyorlar, ANZ'nin ekibinin katkısıyla twitterdan da büyük destek görüyor...
    Mükemmel bir soygun düzeneği kurulmuş, tamam borsa bu çıkarda iner de kimsenin itirazı yok,

Ama hisse halka arz olduğundan beri hep tezgah, hep tezgah yapar diplerden diplere giderse birisin (SPK) hop sen ne yapıyorsun diye hesap sorması gerek, bırakın hesap sorulmasını KY'nin zaten gücü yok, birde üstüne al sat yaparak çarpıyor.

Sonra peruğunu ve kravatını takıp büyük iş adamı pozisyonuna giriyor.

Sayfa 476/535 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •