Sayfa 703/882 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Senin o hatrı sayılır kar duruyor mu keko hala :D yeter övmeyin. Her iyi olacak şirket gidecek diye bir kaide yok. Bknz: SİSE , bence sadece susun yada başka hisseye geçin. Övmeleriniz çok bıktırdı.
    evet kar duruyor....hala güzel bir karım var...birilerin aylarca yırtınarak elde edebileceği karı şu anda ben berkosanda elde etmiş durumdayım...biliyorsun sermayemin tümünün maliyeti sıfırdır...benim için sıkıntı yoktur...ileride elime nakit geçerse uygun yerlerden biraz daha alabilirim yani...hiç belli olmaz...nasıl olsa benim için al unut hissesi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. resmen milletle makara yapıyor sermayem sıfır masalı hala kar var yalanı nasıl kar var la 19-27-41-47 ekleye ekleye maliyet düşüyor mu yoksa senin

Allah akıl fikir versin sağlığına kavuştursun seni kekooooo

3. negatif enerji yaratmayın amatörsünüz diyenler nasıl iyi mi böyle ?

şu şirket bilgileri dışında paylaşım yapamayan sözde temelsiz temelciler teknik konuşmasın bundan sonra foto'da keko 4 mayısta saçmalamıştı en son kazançkapısı 40 altı fiyatlama öngörmüyordu gelin size hayrıma teknik eğitim vereyim eğitim almadan teknik yorum yapmayın

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    mehmet şimşek bu hükümette günah keçisi olarak alındı...eğer mehmet şimşeğin programı başarılı olursa ?? hükümet bu başarıyı kendi sahiplenecektir...ama ekonomik başarı elde edilemez ise tüm krizin faturası mehmet şimşeğe yüklenecektir...bir çeşit günah keçisi olacak...akp ve tayip bey aha halkı ezen buydu deyip tekmeyi yapıştıracak..üzerine de itibarına da saldıracaklar...yok IMF nin adamı yok amerikanın adamıydı iyiken bundan kurtulduk diyecekler...bu süreçte akp ve erdoğan tertemiz bu işten sıyrılacak...kendilerine temiz bir sayfa açabilecekler...böylece halk nezdinde zaman kazanmış olacaklar....

mehmet şimşeğin çok da zamanı kalmadı...ya başaracak yada itibarını da burada bırakıp gidecek...zamanı kalmadı çünkü halkın bitmeyen bu ekonomik krize karşı tahamülü kalmadı...bıçak kemiğe dayandı...emekli ve asgari ücretli toplumun yarısından fazlasını temsil ediyor...bu iki kesimin gazı en kısa sürede alınmalı...bu iki kesim açlık sınırının da altında maaşlar alıyorlar...

kısacası ekonomik kriz uzadıkça ne yazık ki mehmet şimşeğe tanınan kredi de bitecek...zaman daralıyor onun için...

https://www.youtube.com/watch?v=87iwEwT2ahQ

13 saat önce yayınlanmış bu videoda ekonomi uzmanlarından sayın rubil gökdemir ile bazı cümlelerimiz ne kadar da benzer...bu videoyu şimdilik tesadüfen gördüm....

bu videoda her türlü sıkılaşma para politikalarına rağmen neden enflasyonun düşmediği sorusunun da cevabı var...inanılmaz bir para arzı varmış..yani merkez bankası bol bol para basıyormuş... geçen gün 3 bin tl nakit çektim hepsi de sıralı seri numarasına sahipti ve yepyeni paralar idi...demek son aylarda bir çok kişi bu olayı benim gibi yaşamış...hükümet bunu yapmaz ise belki de memurlarının maaşını ödeyemeyecek...ilginç ve korkunç bir sarmala girmiş ekonomimiz....bu sarmal ancak dövizin serbes çıkışına müsade edilerek aşılabilir..serbest piyasaya pek de müdahale etmemek gerek...bu yüzden de ileride bir devülasyon vakası daha yaşanabilir...iş oraya doğru gidiyor görünüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. arkadaşlar son günlerde bazı kişiler nedense beni hep hedefe koymuşlar...zamanında tekerlerine çomak koymuşum görünüyor...işte bu kişilere nedense sermayem ve berkosandaki maliyetim dert olmuş... eğer ki bir ürünü fiyatı 21 tl iken çok yüklü alırsan sonrasında ne kadar yüksekten alırsan al ,alacağın miktar ilk aldığın miktara göre az ise maliyetiniz çok da yükselmez..bunu ilkokul öğrencisi bile anlayabilir...

ikincisi ise borsaya koyduğum son sermayem iki tane beşbirlik altın idi....o miktardaki sermayeyi zaten ben son 3-5 ayda sadece kişisel ihtiyacım için harcamış biriyim...aldığım evler, aldığım araba, aldığım yüklü gram altın, borsa dışına bir inşaat proje ortaklığı ve şu anda borsada var olan sermayem...yine yakın zamanda geçmişte hanımın tüm altınların bozarak kayıp ettiğim iki adet sermayemi de son aylarda tekrardan geri alarak telafi etmiş biriyim....

üç ay önce girdiğim inşaat projesi henüz temel aşamasındadır buna rağmen şaşılacak bir şekilde (insanları duası ile el attığım her şey altına dönüşüyor ... ) ekonominin bu durgun olduğu dönemde dahi %70 değer kazanmış durumda...sözleşmeler yapıldıktan sonra ve tapusu olduktan sonra istediğim zaman şu dakikada bu kar ile satabilirim...bir yıl sonra proje sonuçlanacak...inşALLAH %100 den fazla kazanmış olacağım....o vakit ya yeni prejeye yada hisse senedine yatırım yapacağım...bu kadar açıklama bazı kişileri susturması gerekiyor...sıfır maliyetli sermayenin ne olduğunu bilmeyenler var...

6. cidden söylüyorum tedavi masrafların tarafımca karşılanacak bu kafayla millete kendine hoca dedirtmen de ayrı komedi her cümleye kahkaha emojisi koymak nedir ya beden yaş almış ama akıl çok geride kalmış

bak keko insanların aklıyla dalga geçme 19-21-41-47 vs vs ekleyerek gittim dedin maliyet nasıl yükselmiyor ula ilk malın üstüne 5 bin tl lik mi aldın üstüne basa basa yüklü ekledim diyerek yoksa yalanın da bir sınırı olmalı herkesi kendin gibi sanma herkes senin gibi lümpen değil

7. ha çok gerekli olmayan hayat hikayenide zırvalama buralarda sıfır sermaye de sıfır maliyet hisse taşımayı da borsayı da senden daha iyi biliyorum karizmanızı çizdim böyle platformlardanda sileceğim Allahın izniyle sizi yok öyle aldığınız hisseyi pofpoflamak

8.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    kuçu kuçu keko sanki naci ağbal dönemini yaşamamış gibi mehmet şimşeğin görevden alınacağı senaryolarına kendi kafa tarzında adamları dinleyerek inanıyor alındığı zaman görürsün borsayı o gün neler olur sonra tren yapar gerçekten uzun vadeci olursunuz berkosanda
    Tren konusunda tecrübelisin herhalde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 703/882 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •