Sayfa 46/187 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 361 - 368 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Mevcut sartlara gore, sen azami bu kadar sermaye artirabilirsin demek ayri, bedelsiz orani cok yuksek, ben oyle degerlendirdim demek ayri.

SPK'nin lisansladigi degerlendirme kuruluslari var, %1.100 bedelsiz talebi gelince, bunun degerlendirme evrakini da koyun diyebilir, ama ben bu 1.100 'u 800'e dusurdum diyemez.

2. Aksa temiz firma kolay kolay sorun olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    140 yamacına geldi, belki de 135-140 bandına oturacak, bedelsiz onayına kadar ivmelenmeye devam edecek gibi.

Dün 138.60 gördü ama 140 göremedi, haliyle 130-135 olarak işlemler devam edecek gibi, bölünmeye kadar 150 olursa bölününce 12.5 lira ile başlar, makul bir rakam.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Yatırımcı her ne kadar bedelsiz sermaye artışını olumlu buluyor olsa da, gerçekte değişen bir şey olmadığı da belirtiliyor. Bu nedenle bedelsiz talebinin alacağı son şeklin önemli olmaması gerekmez mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by hanımeli Yazıyı Oku
    Yatırımcı her ne kadar bedelsiz sermaye artışını olumlu buluyor olsa da, gerçekte değişen bir şey olmadığı da belirtiliyor. Bu nedenle bedelsiz talebinin alacağı son şeklin önemli olmaması gerekmez mi ?
    Dr.Bey,

Bence onemli olan, bolundukten sonra hisse degerinin ne kadar kisa surede 30 TL.lere varacagi.

Bolundugunde 12.50 den baslarsak, nisbeten ucuz fiyat nedeniyle,cok sayida kucuk yatirimci hisse alma firsati bulacaktir.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dr.Bey,

Bence onemli olan, bolundukten sonra hisse degerinin ne kadar kisa surede 30 TL.lere varacagi.

Bolundugunde 12.50 den baslarsak, nisbeten ucuz fiyat nedeniyle,cok sayida kucuk yatirimci hisse alma firsati bulacaktir.
    Evet, çok mantıklı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Hacimsiz seansta duzeltme bahanesi buldular bastilar az bi dinlenelim yine yonu yukarilara kiracaz insallah

8. Benim gördüğüm hisseyi birkaç günde 20 lira yükseltip tahtada mal verildi.Bir önceki bedelsiz başvurusunun tamamının spk tarafından kabul edilmeyişide piyasayı risk olarak rahatsız etmiş olabilir.Hissenin yıllardır sıkı bir yatırımcısı ve takipçisi olarak bir kaç günde 20 liralık bir harekete İzer beyin haricinde piyasanın sebep olduğuna hiç şahit olmadım.Doğrusu bu son hareket özellikle bu yönü ile beni çok şaşırttı ve kalıcılığı hakkında soru işaretleri oluşturmuştu kafamda.Dünki high hareket ve akabinde soluksuz 10 lira marj ile gelene geçene servis edilmesi kafamdaki bu soru işaretlerini haklı çıkarttı diye düşünüyorum.Umarım spk bir yamuk yapmaz zira beklentinin gerçekleşmesi borsada satış ile karşılaşırken gerçekleşmemesi yıkımvari hareketleri beraberinde getirir genelde.Oysa bedelsiz hiç önemi olmayan saçma sapan bir şey.Bedelsiz sebebiyle forumda çok sayıda yeni üyenin hisseyi alıp şirket hakkında yazmaya başladığınıda sentimental anlamda dikkatlerden kaçırmamak gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

Sayfa 46/187 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •