Sayfa 154/998 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    akbank 15 üstüne direk 15 veriyor ...ama emekli maaşı 3500 ken 7000 veriliyordu...yani 2 katı idi...şimdi bir sürü şat şurtla anca 15 veriyorlar
    acaba bankalara talimatmı gitti.. bakın biz vermiyoruz.. siz veriyorsunuz ..hem enflasyonu hemde bu emeklileri azdırıyorsunuz ...parkta bahçede birbirlerini düdüklüyorlar sonra diye bir talimatmı gitti...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    burası dolar tl topigi ama sorsam ayıp olurmu diyorum...bundan 1,5 sene önce emekli oldum en düşük emekli maaşı 3500 tl idi bana 4 000 baglandı..hanımda o tarhlerde emekli oldu o da 7000 falan alıyordu ..bankaya gittik 7000 er bin tl promosyon verdiler...benim hemen hemen 2 katına yakındı ..hanımın maaşı kadardı...promosyon...şimdi ben 12 hanım 23 alıyor.. temmuzda muhtemelen benim 15 hanımın 28 civarı olacak...ama halen promosyonlar 12 civarında takıldı kaldı.. o zaman devlet bankaları 1500 tl falan veriyordu...hadi devlet biz emeklilere saplıyor da.. özel bankalarda bize saplamaya başladılar...temmuz maaşı artışı ile promosyonlar artarmı.? bekledim temmuzda yükselir diye.. ama yükselmedi..acaba bir kaç ay daha mı beklesem ? o zaman ki hesapla gidersek ortalam promosyonların 28 -30 civarı olması gerekiyor ..
    Promosyon hikaye,normal emekli maaşları kuş oldu,2-3 sene önce benim emekli maaşım 8000,öğretmen kızımınki 13.000,yani benden %50 fazlaydı,şimdi onun maaşı 40-50 arası benimki 17.000,promosyon 10.000-20 olsa bile ne olurki,normalde emekli maaşım 30.000 olması lazım,temmuzda en fazla 22.000 alırım,kızımda 60,bu arada 22 yıllık emekliyim pirim hep tavandan ödedim,o dediğin rakamları bankalar vermez,onlar halkı soyma peşinde arkasında nede olsa iktidar var.

Emekliler ben de dahil hakettikleri gibi sağlamca düdüklenmişlerdir, 10 bin gayme almaya devam edeceklerin videosu olursa haber verin lütfen.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Toplanan vergiler Siyasiler onların iş adamı ve Memur ayrıca Devletin işçisine gidiyor....Buna Belediyeler dahil...Emekleyenlere de kemer sıkın sizden kestiklerimizlerle Afgani suri falan besliyoruz...Emekli maaşlarında ki sert iniş dönemine bakın birde kontrolsüz alınan göçmenlerin geliş tarihine ....Şahsen benim penceremden bu şekilde görünüyor...

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Toplanan vergiler Siyasiler onların iş adamı ve Memur ayrıca Devletin işçisine gidiyor....Buna Belediyeler dahil...Emekleyenlere de kemer sıkın sizden kestiklerimizlerle Afgani suri falan besliyoruz...Emekli maaşlarında ki sert iniş dönemine bakın birde kontrolsüz alınan göçmenlerin geliş tarihine ....Şahsen benim penceremden bu şekilde görünüyor...
    Mültecilere 40 milyar $ harcayıp bir bu kadar daha harcarız diyenleri alkışlayanlar arasında kimler vardı?

Birde bunlara 350 metrekare bahçeli ev falan yapacaktık, onun içinde kesinti yapmaları gerekebilir.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Mültecilere 40 milyar $ harcayıp bir bu kadar daha harcarız diyenleri alkışlayanlar arasında kimler vardı?

Birde bunlara 350 metrekare bahçeli ev falan yapacaktık, onun içinde kesinti yapmaları gerekebilir.
    O para 17 Aralık 2019 tarihli, siz onu 80-100 milyar dolar gayme yapın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Deveyi diken insanı s.ken ne demek?

Bazı insanların kendilerini zarara uğratanları her şartta savunmaya ve desteklemeye devam ettiklerini ve o insanlar tarafından desteklenmek için, kendilerine zarar vermekten, mağdur etmekten vazgeçmediklerini anlatan bir atasözümüzdür.

Emeklilerimizi en iyi tarif eden cümle.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8. Yapılacak ilk işlerden biri.
    Son 25 yılda Toplamda kim ne kazanmış ve ne kadar vergi vermiş. Vede ne kadar borcu affedilmiş.
    Tüm sıralı liste çıkarılmalı.
    ve karşısındada toplam elindeki mal mülk para ile cross check yapılmalı.
    Gel bakalım anlat seni dinliyoruz.Verdiğin bu kadar senin elindekiler bu kadar.Nasıl oldu anlat bakalım.
    Varmı bunu yapabilecek siyasi bir iktidar.
    Hiç belli olmaz bir gün gelir.

Sonuçta toplamı sıfır olan bir oyun kaybedenleri biliyoruzda kazanlarıda bilelim.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 154/998 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •