Sayfa 912/999 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop LVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255

EFSANE BİR BAŞLANGIÇ YAPIYORUZ..

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    İnanmadığın şeyi destekleyen biri bir şey söylemişse ona sarılıyorsun.
    Sonra gelip burada paylaşıyorsun. Mesela İslamı destekleyen birinin paylaşımını görmedim.
    Bizim bir arkadaş da aynısı yapıyordu.
    Allah'ın varlığından korkuyordu. Ya Allah varsa diye korkuyordu. Sıkıştırınca Allah var ama senin inandığın şey değil diyordu.

Allah sizlere hidayet versin. Korkularınızdan kurtarsın. Son nefes yaklaşıyor.
    kardeş ben buraya atayizin coninin agnostiğin videosunu koymadım.

konu hakkında makaleler yazmış ilim irfan sahibi hadiscilerin videosunu koydum. konu hakkında bilgi sahibi olan müslümanın !

bana inanmıyosan aç diyanete sor cahilllğin gitsin.

cahilliğin bence daha komik.

ha abka bence sende sor diyanete... yaş konusunda.

sağdan soldan derme çatma 3 ekle başına 8 çıkar 10 na böl yaşı 26 bulanda var ) bende 55 diyim ozaman.

falan filen..

açın diyanete sorun bakalım kaç çıkacak yaşı.

ha peygamberin bırakın evlililk yaşını yine peygamberin kızlarını kaç yaşında evlendirdiğinide sorun.

meseleyi kendi içinizde kapatın sonra. bana inanmayın ben atayizim nede olsa

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kardeş ben buraya atayizin coninin agnostiğin videosunu koymadım.

konu hakkında makaleler yazmış ilim irfan sahibi hadiscilerin videosunu koydum. konu hakkında bilgi sahibi olan müslümanın !

bana inanmıyosan aç diyanete sor cahilllğin gitsin.

cahilliğin bence daha komik.
    Ben de onu diyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan müslüman diyorsun ben de onu diyorum. Allah'ın ilk ayeti "Oku"! Onların sallamadığını nerden biliyorsun. Din istirmacısı olmadığını nereden biliyorsun.

Kardeş ben islam konusunda cahilliği şöyle gideriyorum, nefsimi şöyle kontrol ediyorum.

Zina eden, kadehi elinden bırakmayan, islamla alay eden vb. bunu ballandıra ballandıra anlatanın cenazesine gidiyorum. Yakınsa yüzünü görebilir miyim diyorum.

Allah sana hidayet versin diye dua edeyim.

İyi geceler. Oku!

buyur abey...

https://www.youtube.com/watch?v=D2OBzYwBBVI

sonradan hacı hoca olmuş falan yotube mehdilerini boşverin.

sonuna kadar izlersin müslüman olarak umarım !

Ben de onu diyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan müslüman diyorsun ben de onu diyorum. Allah'ın ilk ayeti "Oku"! Onların sallamadığını nerden biliyorsun. Din istirmacısı olmadığını nereden biliyorsun.

Kardeş ben islam konusunda cahilliği şöyle gideriyorum, nefsimi şöyle kontrol ediyorum.

Zina eden, kadehi elinden bırakmayan, islamla alay eden vb. bunu ballandıra ballandıra anlatanın cenazesine gidiyorum. Yakınsa yüzünü görebilir miyim diyorum.

Allah sana hidayet versin diye dua edeyim.

İyi geceler. Oku!
    eeee ne güzel dünya onu sallamışlar bunu sallamışlar o doğru değil bu yalan..

aç diyanetin bastığı islam tarihini. ha o da yalan diyosan

doğrusunu söyle bilek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu toplumda yaşıyoruz ve iş-okul çevremizde defalarca ateist arkadaşlarımız oldu.

Onlarda şu korku var:''YA VARSA-YA İSLAMIN DEDİKLERİ DOĞRUYSA...''

Çünkü eğer varsa ,öteki tarafta bedeli ağır olacak.

Bu konuda kendilerini tam ikna etmek için İSLAMIN tezlerini ve yanlışlığını ortaya dökme gibi içgüdüsel bir refleks gösterirler.''

Bu süreci ben de zamanında yaşadım(gençliğin ilk yıllarında ateist sayılabilirdim veya inanmak istemiyordum).Hayatı özgürce yaşarken ,ALLAH,AHİRET VS. nin varlığını anımsatan veya argumanlar beni rahatsız ederdi.

Yıllar sonra ''KUR'AN,İNAMAYANLAR İÇİN BİR PİŞMANLIKTIR'' ayetini anladım.Malesef KURAN,inanmayanları-kötüleri-hırsızı-yolsuzluk yapanı-cinayeti vs...KÖTÜ BİR SONUN beklediğini söyler.Bu açıdan KURANIN varlığı bazıları için pişmanlıktır.

Mesela TOKYODA yaşayan bir JAPON bu ikilemi çok yaşamaz.Çünkü ateizm baskındır ve ona karşı duruşu olan ve akılları ikna eden bir düşünce yoktur.Bununla her gün karşılaşmazsın.

Ama bizim gibi ülkelerde durum farklıdır.ATEİST olsan her gün sana karşı poz. almış bir duruşu-düşünceyi-dini görüyorsun.ve bu doğal olarak seni onunla bir mücadeleye iter.

Çünkü senin hayatının tam tersine bir görüş var...AHİRET ve sonuçları var,diyor.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    buyur abey...

https://www.youtube.com/watch?v=D2OBzYwBBVI

sonradan hacı hoca olmuş falan yotube mehdilerini boşverin.

sonuna kadar izlersin müslüman olarak umarım !
    Ben kimseyi izlemiyorum. Kimseyi takip etmiyorum. Hiç bir cemaati/tarikati takip etmiyorum. Beni bunlar ilgilendirmiyor.
    Yöntemimi söyledim. Hatta şunu da yapıyorum. Yakınsa cenaze yıkamasına katılmaya çalışırım.
    Bunu da izlemeyeceğim.

Ben kimseyi izlemiyorum. Kimseyi takip etmiyorum. Hiç bir cemaati/tarikati takip etmiyorum. Beni bunlar ilgilendirmiyor.
    Yöntemimi söyledim. Hatta şunu da yapıyorum. Yakınsa cenaze yıkamasına katılmaya çalışırım.
    Bunu da izlemeyeceğim.
    ozaman bana oku demeyeceksin )

önce oku gel.

Sayfa 912/999 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •