Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3622 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. mehmet şimşek yine piyasayı bozdu....piyasa ile zıtlaşan bir ekonomi bakanının başarılı olma şansı zor boşa kürek çekiyor mide bulandırıyor.....vergi lafını duyan yabancı niye gelecek sebep ne olacak...borsa riskli bir yer neyin vergisi anlamıyorum burası gelişmiş ekonomi değil ki gelişmiş ekonomileri baz alıyorsun...gelişmiş ekonomilerde temettü olayı var bu ülkede yok insanlar ya allah deyip giriyor şirketler para kazanıyor ama kazançlarını paylaşmıyor...

2.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    mehmet şimşek yine piyasayı bozdu....piyasa ile zıtlaşan bir ekonomi bakanının başarılı olma şansı zor boşa kürek çekiyor mide bulandırıyor.....vergi lafını duyan yabancı niye gelecek sebep ne olacak...borsa riskli bir yer neyin vergisi anlamıyorum burası gelişmiş ekonomi değil ki gelişmiş ekonomileri baz alıyorsun...gelişmiş ekonomilerde temettü olayı var bu ülkede yok insanlar ya allah deyip giriyor şirketler para kazanıyor ama kazançlarını paylaşmıyor...
    Ne demiş? Kaçırdım ben sabah dışarıdaydım.

3.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Ne demiş? Kaçırdım ben sabah dışarıdaydım.
    Her şey çok güzel olacak demiş

Ben dinlemedim bile, aynı şeyleri tekrar ediyorlar. Vergi, vergi vergi... Şimşek, IMF'nin ki zaten kendisi de İngiliz vatandaşı, memuru gibi çalışıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Her şey çok güzel olacak demiş

Ben dinlemedim bile, aynı şeyleri tekrar ediyorlar. Vergi, vergi vergi... Şimşek, IMF'nin ki zaten kendisi de İngiliz vatandaşı, memuru gibi çalışıyor.

Bir ekonomi bakanı konuştuğunda piyasa negatif tepki veriyorsa o bakan yanlış adım atmıştır...piyasa ile zıtlaşmanın malesef sonu kriz oluyor....piyasa herşeydir piyasaya kafa atmak derenin akışını terse çevirmeye zorlamak gibi mantıksız bir davranıştır....enflasyonda 3 ay içinde düşüş görülmezse mehmet şimşeğin yılın sonuna kadar koltukta durabileceğine inanmıyorum piyasa baskısını oda üzerinde hissedecek....sıkıntılı süreçte borsada kazançtan vergi demek akılla mantıkla izahı yoktur...bu tip adımlar herşey iyi olduğunda yapılır o zaman göze gelmez..2-3 yıl içinde borsa yatırımcı sayısı 2 milyonlardan 8 milyona ulaştı ve ciddi oranda yaklaşık 7 milyon yatırımcının portföyü binli rakamlarda portföyü olan yatırımcı....

5.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    .enflasyonda 3 ay içinde düşüş görülmezse mehmet şimşeğin yılın sonuna kadar koltukta durabileceğine inanmıyorum piyasa baskısını oda üzerinde hissedecek.......
    Kalır o koltukta, 100 lot Ereğli'sine iddaya girelim...

Eski lotlarıma ulaşmam lazım tekrar

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Kalır o koltukta, 100 lot Ereğli'sine iddaya girelim...

Eski lotlarıma ulaşmam lazım tekrar
    başarısız buluyorum...yöntem genel olarak doğru ama ne hikmetse hep talebi kısmaya dönük adam üretim konuşmuyor...biri üretimden bahsetme diye yasak mı getirdi....nüfus arttı göçmen çok üretim yetersiz kalıyor...köyler boş kimse tarım ve hayvancılık yapmıyor....bardağın boş tarafı dolu tarafı geçmeye başladı...çok olumsuz etken oldu deprem vs. ama hamleler yetersiz kalıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    başarısız buluyorum...yöntem genel olarak doğru ama ne hikmetse hep talebi kısmaya dönük adam üretim konuşmuyor...biri üretimden bahsetme diye yasak mı getirdi....nüfus arttı göçmen çok üretim yetersiz kalıyor...köyler boş kimse tarım ve hayvancılık yapmıyor....bardağın boş tarafı dolu tarafı geçmeye başladı...çok olumsuz etken oldu deprem vs. ama hamleler yetersiz kalıyor...
    Nesi başarısız . Senin aklına gelir miydi garson başişinden vergi alıp yabancı carry tradecilere %30 dolar faizi ödemek. Gittiği an piyasalar nanay olur o da başka mesele...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •