Bir ekonomi bakanı konuştuğunda piyasa negatif tepki veriyorsa o bakan yanlış adım atmıştır...piyasa ile zıtlaşmanın malesef sonu kriz oluyor....piyasa herşeydir piyasaya kafa atmak derenin akışını terse çevirmeye zorlamak gibi mantıksız bir davranıştır....enflasyonda 3 ay içinde düşüş görülmezse mehmet şimşeğin yılın sonuna kadar koltukta durabileceğine inanmıyorum piyasa baskısını oda üzerinde hissedecek....sıkıntılı süreçte borsada kazançtan vergi demek akılla mantıkla izahı yoktur...bu tip adımlar herşey iyi olduğunda yapılır o zaman göze gelmez..2-3 yıl içinde borsa yatırımcı sayısı 2 milyonlardan 8 milyona ulaştı ve ciddi oranda yaklaşık 7 milyon yatırımcının portföyü binli rakamlarda portföyü olan yatırımcı....
başarısız buluyorum...yöntem genel olarak doğru ama ne hikmetse hep talebi kısmaya dönük adam üretim konuşmuyor...biri üretimden bahsetme diye yasak mı getirdi....nüfus arttı göçmen çok üretim yetersiz kalıyor...köyler boş kimse tarım ve hayvancılık yapmıyor....bardağın boş tarafı dolu tarafı geçmeye başladı...çok olumsuz etken oldu deprem vs. ama hamleler yetersiz kalıyor...
Yer İmleri