Sayfa 203/498 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 3979 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Mehmet Şimşek bir sonraki vergi paketinde borsa gelirlerinden vergi alınacağını açıkladı. 🤑
    Benim kulağımın arkasında küçük bir boşluk kaldı Mehmet bey, oraya da bir öpücük rica ediyorum...

2.  Alıntı Originally Posted by beyazatletliprens Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek bir sonraki vergi paketinde borsa gelirlerinden vergi alınacağını açıkladı. ��
    Benim kulağımın arkasında küçük bir boşluk kaldı Mehmet bey, oraya da bir öpücük rica ediyorum...

Para lazım paraaaa,suriyeli afgan ensar kardeşlerimizin karnını doyurmak için para lazım.yoksa ensar din kardeşlerimiz nasıl taciz tecavüz etsin türklerin çoluk çocuğuna.biraz anlayış yahu.

3. Şimşeğin izlediği politikayı izin verilseydi nebati de uygulardı. Faiz %50, her şeyden vergi topla, memura emekliye asgarî cüretliye zam yok. Ne güzel be. Bu mu yani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,644
    İnşallah bu defa batmistir!!!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Bu ülkenin başında bunlar olduğu sürece dibinin dibinin dibini gösterirler sonra tekrar dipleyip dibini delerler.

6.  Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Bu ülkenin başında bunlar olduğu sürece dibinin dibinin dibini gösterirler sonra tekrar dipleyip dibini delerler.
    +++,
    egeende dip kaç hocam.

7.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    +++,
    egeende dip kaç hocam.
    Ben alım için 8500 ila 10500 arasını bekliyorum,gelirse al sat için alırım gelmezsede ta mına koyum onun.
    Gayet açık ve net oldu sanırım.

8. Salih ortalarda yok 😂😂

Sayfa 203/498 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •