Sayfa 180/268 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Sn beşiktaşk .. dediğin gibi ofer isterse olur....bence istiyor.. gph londrada işlevini yitirdi .. işlem hacmi ve fiyatı amacına uygun değil .. grup için birşey etmiyor .. yeni bir manevra gerekiyor... çok denklem gündemde ... ytd
    Ordaki vazife zaten mehmetciğimin nakit ihtiyacının karsılanması idi. Holdinge finans sağlandı. Sonra o parayla NİTELİKLİ Yatırımcı dan alınan borçlar Faizler ödendi. Yani kayıt dısı servet yine kendi şirketinin kanını emdi. Yani kutman kazandı millet sponsor oldu. Aslında pandemi işi olmasaydı bu sureç bu kadar acılı olmayacaktı ama işte her seyinde kutman efendi değil musebbibi.

Saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

2. Kutman kendi sahibi olduğu fona mali ne iteledi.😂 15.90 çaktı mali orda parası olanı düşünemiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Kutman kendi sahibi olduğu fona mali ne iteledi.�� 15.90 çaktı mali orda parası olanı düşünemiyorum.
    )))) Eeeeeee malı kaptırmayanlara MALI kaptırıyor. . . . . . . . Hayat böyle bir sey işte.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

4.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    )))) Eeeeeee malı kaptırmayanlara MALI kaptırıyor. . . . . . . . Hayat böyle bir sey işte.
    Hakkını veriyor. Delist hikayesi bitiyor.

5. Sn . Beşiktaşk keşke herşey söylediğin gibi olsa.....

6.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Sn . Beşiktaşk keşke herşey söylediğin gibi olsa.....
    Senin gözunden şirketi tanımak isterim bana kaba hatlarıyla bilancosuyla hedefleriyle yaptıklarıyla bir anlatıver globali. bende sanki hiç borsadan daha önce kağıt almamıs gibi dinleyeyim bakalım. senin gözunden global nasıl görunuyor?

7. Sorduğun sorunun cevabı senle ben arasında boş polemik olur ...senin işin yazmak ... sen devam et.... ytd

8. Ne alakası var. Merak ettim senin düşüncelerini eleştirmek için sormadım.
    Saygılarımla

Sayfa 180/268 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •