Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
Tebrik ediyorum.

En az hükümetimiz kadar keskin dönüşler yapabiliyor ve pozisyonunuzu savunabiliyorsunuz. Omurgada esneklik konusunda sizden öğreneceğimiz çok husus var [emoji122][emoji122][emoji122]
Ben sizi bu yazınızdan dolayı tebrik etmiyorum,Aksa bende çok uzun yıllardır olan ve olmaya devam edecek bir şirket.Bunu çok defa yazdım.Her fırsattada sürekli ucuz kaldığından dolayı kendimce bir miktar poz arttırıyorum ve bu devam edecek.Ama tüm bunlar hissede olanları eleştirmeme engel değil.Ben portföyümde olan şirketleri en ağır şekilde eleştirmekten hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim.Siz gibi yatırımları ile duygusal bağ kuran,olumsuzlukları görmekten kaçınan yada dile getirmeyi menfaatine aykırı gören zihniyet ile hiç bir zaman aynı çizgide olmadım olmayacağım.Objektif olmayı öğrenmeden siz gibiler ancak böyle avam şeyler yazmaktan öte geçemeyeceksiniz.Neyse bu zihin yapınızla sizin benden benim sizden birbirimizden temel anlamda istifade edebileceğimiz bir zemin olmadığı için engelli listeme ekliyorum sizi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi