Trafik sigortası 10bin tl alıyor, hasar ödeme 200bin tl. ile sınırlı. Bu primler pek mantıklı değil.
Trafik sigortası 10bin tl alıyor, hasar ödeme 200bin tl. ile sınırlı. Bu primler pek mantıklı değil.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
araç 2023 model tek fazlası o
bir halt olacağı yok.
Bloomberght de konuşan sigortacılara bakınca, geçen sene şöyle kar ettik, böyle kar ettik. Nasıl ettikleri sizin yazınızdan anlaşılıyor. Ben de şimdi yeniledim trafiği %100 den fazla zam yapmışlar, el insaf bari enflasyon kadar yap.
Servislerde aynı, 20 yıllık aracın triger değişimine 12 bin lira dediler, çokmuş diyince, yan sanayi isterseniz yarı fiyat olur dediler. Özel sektör kim kimi yakalarsa modunda, vahşi batı tarzında fiyat belirliyor.
Armağan Çağlayan ın bu sorusuna Mahfi Eğilmez den yanıt geldi.
Eğilmez, Son derecede doğru bir yaklaşım Armağan Bey. Eğer enflasyon % 120 ise ve biz onu % 75 olarak açıklayıp enflasyonu düşürecek politika araçlarını % 75 e göre ayarlıyorsak ciddi ve kalıcı bir başarıya ulaşmamız kesinlikle mümkün olmaz dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa
Arabanızın markasını bilmiyorum atıyorum BMW olsun, Dünyada triger kayışı üreten Dayco, Bosch, Continental, Bando, GMB gibi diyelim 50 firma var, orijinal dedikleri ne? illa bu firmaların ürettiği kayışlardan biridir.
Otomobillerde kaporta hariç orijinal yedek parça yoktur, örneğin rulmansa FAG, SNR, SKF, Timken mutlaka birisidir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aynen dediğiniz gibi Reha Bey, araba Chevrolet lacetti, büyük ihtimal aynı trigeri takacak, fark eden işçilik masrafı büyük ihtimal. Ankarada uygun fiyatlı, güvenilir opel özel servis bilen var mı? Triger önemli diye yetkili servis bakıyordum ama onlara da güvenim iyice sarsıldı.
Yer İmleri