Sayfa 243/305 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    2006 da 3 ayda bir vergileri aldılar kardan. Sonraki 3 ayda zarar edince iade etmediler. Hatta işten izin alıp 1 gün uğraştım vergi dairelerinde. Sonra pes ettim alamadım, vazgectim.
    O zamanın parası ile 10.000 tl alacağım vardı,,,vergi dairesinden ben de alamadım,,kırk dereden 40 su getireceksin almak için.
    Sonra haram zıkım olsun dedim.
    Kardan vergiyi aracı kurum anında kesiyordu,,ama almaya gelince uğraştırıyorlardı.
    Şimdi de ayni olursa,yandı gülüm keten helva.
    O zamanın tek iyi tarafı enflasyonun düşük olması idi,,şimdi öyle mi?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. Bugünü unutmayacağım. Borsanın yüzde ikiden fazla artı kapattığı bir günde sanki primli bir hisse gibi eksi kapattı. Yazıklar olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Bugünü unutmayacağım. Borsanın yüzde ikiden fazla artı kapattığı bir günde sanki primli bir hisse gibi eksi kapattı. Yazıklar olsun.
    Unutulmayacak bir gün değil. Önceki günlere benzer bir gün. Ana tahtaları almak için diğerlerini sattılar... böyle günlerde bakmıyorlar primli primsiz olduğuna

Arkadaşlar,yan hisselerde patron spek hakim olduğu için gerek yabancılar gerek kurumsal fonlar büyük hisseleri tercih ediyorlar,küçük yan hisselerde çok dayak yemişler,bir daha bulaşmak istemiyorlarmış.
    Ancak büyük hisseler ne zaman doyuma ulaşır,o zaman belki geçebilirler.

5. Şirketimiz ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş. ile Ankara Üniversitesi Teknokent arasında Ar-Ge, Avrupa Birliği, TEYDEP, Horizon, BM projeleri ve akademik çalışmalar yürütmek üzere 03.07.2024 tarihinde stratejik işbirliği sözleşmesi imzalanmıştır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Haberden dolayı yükselişle açıldı. Satıcılar mal bulmuş mağribi gibi harekete geçip satışa geçtiler. Fırsat bu fırsat.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

7. Bu tarz hisselerde mantık arama. birileri karar verince gider.

8. Millet temettülerle! hisse topluyor galiba ; ) sabah eksiydi şimdi +2 olmuş.

Sayfa 243/305 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •