Sayfa 715/882 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 7052 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    bak kardeşim altı boş şeyler yazıyorsun böyle konuşmalar şirkete pozitif etki eder düşüncesindeysen çok yanlış gerçekten analizci misin spk lisansın falan var mı ? ayrıca kime soracağım yahu yatırımcı ilişkilerini bizzat arayacağım yatırımcılar kim yahu aldığınız en fazla 50-100k lottur senin gibi yatırımcılara soracaksam daha büyük sıkıntı kaynağı olmayan şeyleri paylaşmak milleti kandırmaktır algı yapmayın !
    Yatırımcı ilişkilerini ara..beni değil..ben bir kekoyum...hiç bir sertifikam yok...ama geçmişimde gazetecilik,ticaret tecrübesi..18 yıllık borsa tecrübesi..üniversite mezunu...olmam var...çalıştığım aracı kurumumdaki personeller zaman zaman tüyo diye aldığım hisseleri dostları ile paylaşıyorlar...başka da bir numaram yok...ha bir de son 7 yılda da çok iyi kazanmışım...

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ne gibi hikayesi var??
    Büyüme hikayesi dostum...küçük sermaye..çok iyi finansal yapı...yurtdışında iki adet fabrikası..yurtiçinde de iki adet fabrikası... şu anki kötü ekonomik koşullara rağmen çok iyi bilançolar..birden fazla sektöre üretim ...organik olarak buyuyebilme potansiyeli ..

3. Allah yardımcın olsun ilk önce sana haksızlık mı yapıldı dedim ama yok kardeşim şu cümle ile herşey ortaya döküldü boş boş şeyler yazdıkça cevap vereceğim sana sen baya kendini birşey sanıyorsun ama sıfır kalite yazık senin lafınla hareket edenlere üni mezunu değil prof olsan ne yazar adam olamadıktan sonra ilkokul terk cevap ve ortada gülecek birşey yok akıl sağlın da pek yerinde değil sanırım acil şifalar

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Yatırımcı ilişkilerini ara..beni değil..ben bir kekoyum...hiç bir sertifikam yok...ama geçmişimde gazetecilik,ticaret tecrübesi..18 yıllık borsa tecrübesi..üniversite mezunu...olmam var...çalıştığım aracı kurumumdaki personeller zaman zaman tüyo diye aldığım hisseleri dostları ile paylaşıyorlar...başka da bir numaram yok...ha bir de son 7 yılda da çok iyi kazanmışım...

4. ahahahahahaha herkes zamanla tanıyacak seni keko = etkisiz eleman

5.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    Allah yardımcın olsun ilk önce sana haksızlık mı yapıldı dedim ama yok kardeşim şu cümle ile herşey ortaya döküldü boş boş şeyler yazdıkça cevap vereceğim sana sen baya kendini birşey sanıyorsun ama sıfır kalite yazık senin lafınla hareket edenlere üni mezunu değil prof olsan ne yazar adam olamadıktan sonra ilkokul terk cevap ve ortada gülecek birşey yok akıl sağlın da pek yerinde değil sanırım acil şifalar
    Ben hep gülerim dostum sen bana bakma ..ben de sana başarılar diliyorum...yolun açık olsun...burada kimse bana haksızlık yapamaz..sen orayı merak etme...burada varsa fikir ve düşüncen burada paylaş...

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    ahahahahahaha herkes zamanla tanıyacak seni keko = etkisiz eleman
    Bak önce sen tanimaya başlamışsın...atatp hisseme sıkı sıkıya sarilmişsın...ileride bana çok dua edeceksin ..

7. yok evet haksızlık yapılmamış ona karar verdim zaten baya baya haketmişsin öyle davranılmayı fikir yada varsayım ile olmuyor bu işler sen kaynağı olmayan birşey paylaşıyorsun sonra yatırımcılara sor diyorsun yatırımcı kim yahu normal bir vatandaş üstelik dediğin konunun yatırımcı ile ilgisi yok ekgyo ile yok toki ile yakınlaşması var vs kaynaksız şeyler yazmak yatırımcıyı aldatmaktır bu kadar yıl borsada böyle hareket ettiysen iyi kaybolup gitmemişsin büyüme diyorsun sonra başka birine evet büyümenin yurtdışı yatırımların meyvesini dipten kaç katı gelerek yatırımcısını sevindirdi zaten şimdi biraz dinlenme vakti piyasaya büyük alım gelir ralli moduna girer genele yayılsa bile berkosan eski tepesinde yine satış yiyecektir uzaya faalan gitmez yani

Ben hep gülerim dostum sen bana bakma ..ben de sana başarılar diliyorum...yolun açık olsun...burada kimse bana haksızlık yapamaz..sen orayı merak etme...burada varsa fikir ve düşüncen burada paylaş...

8. şu zekaya bakar mısın ya keko =etkisiz eleman diyorum ona bile seviniyor garibim
    merak etme gundi atatp de x hisselerde de ta dipten maliyetlendik çok şükür temel teknik analizi hakkıyla yapan dürüst insanlar sayesinde sizin gibi övüp övüp satmadılar

Bak önce sen tanimaya başlamışsın...atatp hisseme sıkı sıkıya sarilmişsın...ileride bana çok dua edeceksin ..

Sayfa 715/882 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •