Sayfa 116/178 ÝlkÝlk ... 1666106114115116117118126166 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 921 - 928 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Ömür bitiyor borsada fýrsatlar hiç bitmiyor.
    Bir hafta daha gitti ömür sermayesinden.

Bist : 10.851
    Euro : 35.38
    Oran : 306

Yorucu bir haftaydý iyi tatiller.

https://youtu.be/Jttb-2X9zgo
    stop-losslara dikkat etmek lazým etmek diyosun gibi, ömür geçiyor metaforunu kullanýrken kastettiðin olarak.. kayýptayken bi yerde stop olmak gerek-þart, çünkü mühim olan oyunda kalmak, sermayeyi kaybedersen otogarda karton ararsýn sonra haþa

ben eskiden beri görürdüm baþlýðý ikileme düþerdim, kafa atmak fiili malum kaðýt oyunundaki bi jargonu mu ifade ediyor, yoksa kavgadaki baðlamýna dair mi- bi kafa attým, etkisizleþtirdim lavuðu" cümlesindeki fiil miydi ? üstelik kafa attýðýn lavuðun adý dow jones, yani küresel finans kapitalin sembol ismine kafa atmandan ötürü anti-globalist bi mesaj mý var ?

dowjones hayatýmýza 2007-2008 döneminde girdi, viop yeni açýlmýþtý, oyunu short olarak oynamak eskiden yoktu, daha doðrusu aracý kurumlara baðlýydý, sadece büyük oyuncularýn istifade edebildiði bi ayrýcalýktý, viop shortun meþhur olmasý o dönem þortörlerinin para yapmasýndan ötürü- borsa dolar bazýnda yüzde 75 düþtü, mesela ana para dolarýný teminat koymuþsun o teminatla devam short yapýyosun, gelen karlarla poz ekliyosun.. muhteeþm bi trend, 2500 dolara bitcoin almýþsýn ve o gün bugündür hodle etmiþsin gibi

gerçi bunlarýn %90 kýsmý ilk yukarý dönüþte 2009 dipten kalkýþta hepsi shortta yakalandý- etkisisizleþtirildiler .. o dönem vob24 forumda long lehine bi cümle kurmak çok büyük tepkilere yol açardý, küfür hakaret gýrla giderdi, bi akepeli olara itham edilmediðin kalýrdý- borsa hep düþmeliydi çünkü bunlar hala iþbaþýnda oldukça ekonomiyi bunlar yönetmeye devam ederse- baþka bi hitimal var olamazdý

2.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Eyvallah ozan Erol abi
    Aslýnda bi turda 12520 den lönk açardým ama vakit daraldý, bugünlük yeter, haftaya devam ederiz
    Günaydýn esnaf hayýrlý iþler bol kazançlar dilerim.
    Bugün geç kalktýðým için piyasaya henüz bakamadým muhtemelen daytradeci olaraktan iþlem yapan alan almýþ satan satmýþtýr, hýzlýca piyasaya bakýcak olursak,
    Herifler 12767 rakkamýna kadar fýþkýrttýrmýþ
    Günün tepe adayýmý deðilmi biraz izlemek lazým
    Bugün hiç iþlem yapasým yok nedense
    Hamdým Piþtim Yandým

3. Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuðum
    Hisse aldýk battýk
    Endekis vob yabtýk paralarý katladýk
    Hamdým Piþtim Yandým

4. Hamdým Piþtim Yandým

5. Her gün para daðýtýyorlar burda
    Vob yapýn paralarý katlayýn
    Hamdým Piþtim Yandým

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Her gün para daðýtýyorlar burda
    Vob yapýn paralarý katlayýn
    dayuuu yapalým da hangi yöne yapalým......son mesajýma özelden cevap alamadým dayucum.....
    Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.

7.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Günaydýn esnaf hayýrlý iþler bol kazançlar dilerim.
    Bugün geç kalktýðým için piyasaya henüz bakamadým muhtemelen daytradeci olaraktan iþlem yapan alan almýþ satan satmýþtýr, hýzlýca piyasaya bakýcak olursak,
    Herifler 12767 rakkamýna kadar fýþkýrttýrmýþ
    Günün tepe adayýmý deðilmi biraz izlemek lazým
    Bugün hiç iþlem yapasým yok nedense
    12767 günün tepesiymiþ, bugün iþlem yapasým yoktu yohusa tepeyi iþaretlerdim
    Neyise yarýn günün dibini iþaretlerim muhtemelen

Borsada fýrsatlar hiç bitmiyor, hergün para daðýtýyorlar burda
    Hamdým Piþtim Yandým

8. Sanýrsam günün dibi 12568
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 116/178 ÝlkÝlk ... 1666106114115116117118126166 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz