Sayfa 54/398 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 425 - 432 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Herkese günaydın, bol kazançlar.

Fordoto'da durum kötü...Şirkette işler ne durumda bilmem ama hisse fiyatlaması can sıkıcı, 6 ay önceki fiyatında.

50 dolar olması şimdilik hayal olarak kalacak ...

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Herkese günaydın, bol kazançlar.

Fordoto'da durum kötü...Şirkette işler ne durumda bilmem ama hisse fiyatlaması can sıkıcı, 6 ay önceki fiyatında.

50 dolar olması şimdilik hayal olarak kalacak ...
    byd nin 2026 da fabrika kuracak olması ford oto,tofas ve doas gibi hisseleri olumsuz etkiliyor...piyasa iki yıl sonrasını şimdiden fiyatlıyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Honda mıydı neydi öbürü de fabrikayı kapatıp gitmişti geçenlerde.. Froto nasıl montaj yapıp istihdam sağlıyorsa byd de aynısını yapacak. Bence byd nin fabrika kurması genel anlamda olumlu. Frotonun satışları 5-10% düşer belki ama piyasadaki vw, hyundai, kia, tofaş grubu vs bütün markaların satışları düşecek keşke daha çok marka gelip fabrika kursa.

4. Byd ile ilgilenmesi gereken ford ile tofaş ın global tarafı. Yereldeki şirketleri ilgilendiren bir durum yok. En fazla lot kimdeyse sorun onun sorunu yani

Global markalar olur da batarsa ( batmaz da olur ya hani) Koç, Ford ve stellantis ile olan anlaşmasını sonlandırır fabrikaları çinli markalara verir olur biter. Üretim yine devam eder biz de temettüleri yeriz.

Aynı senaryo doas için de geçerli, hatta onun işi daha da kolay.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    byd nin 2026 da fabrika kuracak olması ford oto,tofas ve doas gibi hisseleri olumsuz etkiliyor...piyasa iki yıl sonrasını şimdiden fiyatlıyor...
    Selam Keko, hoşgeldin demiş miydim. Hoşgeldin. Evet çok doğru...

bu günün en çok satanı BofA EREGL alıyor,

7.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Selam Keko, hoşgeldin demiş miydim. Hoşgeldin. Evet çok doğru...
    dememiştin ama sorun değil.... öncesinde sana selam yollamıştım...ereğli demek fedoramca demektir...bence özdeştiniz...sabrın ,emeğin ve sarsılmaz ereğli aşkının sembolü olmuş biriydin...sonradan ereğli çıkışa geçince senin olmamana üzülmüştüm....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

EREGL günlük, bence bugün EREGL piyasaya göre iyi olacak gibi!

Sayfa 54/398 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •