Sayfa 471/491 İlkİlk ... 371421461469470471472473481 ... SonSon
Arama sonucu : 3922 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: BES ( Bireysel Emeklilik Sistemi )

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    2 gündür ALI den güzel dayak yedik
    vefa borcumuz var ALI'ye. Sineye cekicez.

Daha onceden babama ait BES'i paylasiyordum burada. Eylul ayinda aldim tum birikimi. Aldigim portfoyu yine kendim yonetiyorum full hissede.

Henuz konusmak icin erken ama, BES getirimle paralel gidiyor. Henuz BES performansimi yenemedim.

2.  Alıntı Originally Posted by asuGaGuGa Yazıyı Oku

Daha onceden babama ait BES'i paylasiyordum burada. Eylul ayinda aldim tum birikimi. Aldigim portfoyu yine kendim yonetiyorum full hissede.

Henuz konusmak icin erken ama, BES getirimle paralel gidiyor. Henuz BES performansimi yenemedim.
    nacizane onları da fon da yönetmen daha iyi olur bence. hisselerde dönen hikayeler ve konjuntür o kadar hızlı değişiyor ki sıradan ky takip edemiyor.
    ben bireysel hisse portföyümün tamamını serbest fonlara yatırdım. kafam çok rahat
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    nacizane onları da fon da yönetmen daha iyi olur bence. hisselerde dönen hikayeler ve konjuntür o kadar hızlı değişiyor ki sıradan ky takip edemiyor.
    ben bireysel hisse portföyümün tamamını serbest fonlara yatırdım. kafam çok rahat
    Kendime 3 sene vardim. 3 sene deneyecegim. Daha sonra hala gecememissem, sizin de soylediginiz gibi, begendigim iyi yonetilen bir fona birakacagim.

4.  Alıntı Originally Posted by asuGaGuGa Yazıyı Oku
    Kendime 3 sene vardim. 3 sene deneyecegim. Daha sonra hala gecememissem, sizin de soylediginiz gibi, begendigim iyi yonetilen bir fona birakacagim.
    Hadi bakalım... İnşallah başarırsın üstadım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by asuGaGuGa Yazıyı Oku

ALI 3 günde %6 civarı düştü. BES portföyümde %20 oranında olduğu için portföyün %1,2 lik kısmını götürdü kerata
    biraz ek ödeme yapayım ki ALI maliyetim düşsün bari
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ALI 3 günde %6 civarı düştü. BES portföyümde %20 oranında olduğu için portföyün %1,2 lik kısmını götürdü kerata
    biraz ek ödeme yapayım ki ALI maliyetim düşsün bari
    benim de %10
    kötü oldu
    ama bu gösterdi ki belli tema, şirket, gruba endeksli fonları almamak lazım.
    genel değişken ya da hisse fonu alınıp geçilmeli.

7. ALI fonu son birkaç yıldır neredeyse tüm fonlardan fazla kazandırmış, bir haftalık performana bakıp yorum yapmak bence çok anlamlı değil.
    Bana kalırsa zaten şiştiği için portföyde tumuyordum daha ne kadar artacak biraz nefes alsın

8. Anadolu Hayat Emeklilik in Herkese Hayat Sigortası adlı ürünü hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Anadolu Hayat Emeklilik şirketini tavsiye eder misiniz?

Sayfa 471/491 İlkİlk ... 371421461469470471472473481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •