Sayfa 322/331 İlkİlk ... 222272312320321322323324 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Enflasyon oranlarındaki düşüş parasal kayıp azalacağından kar rakamlarına en çok olumlu yansıyacak bir şirket ismen, ilk çeyrek %15 civarı yüksek bir enflasyon vardı bu oran 2.Ç %8 civarında oluştu bu durum 2.Ç kar rakamına olumlu etkisi olacak. Aslında şirket faaliyetleri aynen devam ediyor ancak em farklı bir bakış açısı getirmiş oldu bakalım enflasyon oranlarındaki düşüş 2.Ç kar rakamlarına ne kadar etkisi olacak.

haftalıkta 40.74 üzeri kapatarak dikkat çekici bir hale gelmiş.. kırmamak kaydı ile üzeri kapanışlarda dahada olumlu bir görüntü çizebilir.. sn Müzikal senedin halen ucuz olduğunu ifade etmişsiniz.. sizin için olası temel hedefi nedir.. paylaşırsanız sevinirim..
    kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    haftalıkta 40.74 üzeri kapatarak dikkat çekici bir hale gelmiş.. kırmamak kaydı ile üzeri kapanışlarda dahada olumlu bir görüntü çizebilir.. sn Müzikal senedin halen ucuz olduğunu ifade etmişsiniz.. sizin için olası temel hedefi nedir.. paylaşırsanız sevinirim..
    kazancınız bol ve daim olsun..

Benim hedefim çok uzun vadeli, bu forumun %90'nına fazla gelir

Ama ufak bir açıklama yapayım. Bana göre not artışlarından sonra yabancı ilgisi manalı rakamlara ulaşacak. Bu da hacimleri ciddi manada artıracak. Dolayısıyla her bilançoda daha kuvvetli bir işmen göreceğiz. Enflasyon düşmeye başlayınca da ortalık yanacak. En az 5 sene daha elimde tutarım. Bu yıl sonu hedefim 70 TL.

Çok hızlı yükselişleri sevmiyorum, bana yapmamam gerekenleri yaptırabiliyor. O sebeple sakin sakin devam etsin, razıyım.

Sevgiler, saygılar, bol kazançlar.

sn Müzikal ilginize teşekkür ederim..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Benim hedefim çok uzun vadeli, bu forumun %90'nına fazla gelir

Ama ufak bir açıklama yapayım. Bana göre not artışlarından sonra yabancı ilgisi manalı rakamlara ulaşacak. Bu da hacimleri ciddi manada artıracak. Dolayısıyla her bilançoda daha kuvvetli bir işmen göreceğiz. Enflasyon düşmeye başlayınca da ortalık yanacak. En az 5 sene daha elimde tutarım. Bu yıl sonu hedefim 70 TL.

Çok hızlı yükselişleri sevmiyorum, bana yapmamam gerekenleri yaptırabiliyor. O sebeple sakin sakin devam etsin, razıyım.

Sevgiler, saygılar, bol kazançlar.
    5 senedir yatırımcısı olarak, ve işmen ozelinde uzun vadeli dusunce yapısı ile sanırım %10 luk dilimdeyim,
    artırıyoruum hocam, ömürlük yapalım ;),

iyi şirketlerde ne kadar çok ölü takliti yaparsan o kadar çok kazanıyorsun (radikal düşüşlerde alabilirsen daha da çok, çok hızlı yukselişlerde de kucuk miktar satabilirsen, sıfır ortalamalarda sürekli lot artıma şeklinde, ve işmen bu tarz oldukça fırsatlarda sunuyor)

işmen'de sagolsun kazandrımaya devam edecek gozukuyor, borsaya paralel bu sene olumlu sonrasında da büyüyen yapısı düzgün yonetim ile dahada kazandırır yatırımcısına,

hürmetle,

hürmetle,

6.  Alıntı Originally Posted by skardes Yazıyı Oku
    5 senedir yatırımcısı olarak, ve işmen ozelinde uzun vadeli dusunce yapısı ile sanırım %10 luk dilimdeyim,
    artırıyoruum hocam, ömürlük yapalım ;),

iyi şirketlerde ne kadar çok ölü takliti yaparsan o kadar çok kazanıyorsun (radikal düşüşlerde alabilirsen daha da çok, çok hızlı yukselişlerde de kucuk miktar satabilirsen, sıfır ortalamalarda sürekli lot artıma şeklinde, ve işmen bu tarz oldukça fırsatlarda sunuyor)

işmen'de sagolsun kazandrımaya devam edecek gozukuyor, borsaya paralel bu sene olumlu sonrasında da büyüyen yapısı düzgün yonetim ile dahada kazandırır yatırımcısına,

hürmetle,

hürmetle,
    Tebrik ederim sevgili skardes İşmen özelinde bu yaklaşım değerini zaman içinde bulacaktır, şüphem yok. Büyümeye devam edeceğiz.

Keşke kısa vadeli bakış açıları küçülüp, uzun vadeli bakış açıları büyüse. Ben görmem ama benden sonraki nesil için umutluyum.

Sevgiler, saygılar, bol kazançlar

7. Neredeyse 1 senedir yatayda. İyi dinlendi. Genelde bu tarz grafiklerin kırılımı da güzel olur.
    Yıllardır takip ederim ve elimde az da olsa hep tutarım , gün içi bazen acayip hareketleri oluyor. Bir kaç bin lot ile devre kestiği gibi kapanışa 5 dakika kala yukarı doğru enteresan hareketleri de oluyor. Son 1 aydır yatırım ve emeklilik fonları toplamış gözüküyor.

8. Bugün iyiydi ismen hissesi, seans içinde sürekli bir aşağı bir yukarı indir bindir hareketler dökmeye çalışıyor galiba spek bakalım yeni zirveler gelir mi..

Sayfa 322/331 İlkİlk ... 222272312320321322323324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •