ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu arada maça çok geç dahil oldun berkosan....yoksa agresif yatırımcı ve ramses nickleri yasaklı olduğu için bu üçüncü nick mi ?? ne bileyim geçen haftalarda en çok sana ihtiyaç duyulan vakitte bir türlü 6 kişilik maça dahil olmamıştınız....en azından ben 6 kişi sanıyordum....anlaşılan bu hafta bu nick ile maça devam edeceğiz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Senin yanlışın var , ben 5-6 ay önce bile yazıyordum Berkosan grubuna. O kisilerlede bir alakam yok sizi susturmayada çalıştım kaç kere don gerilere bak birazsadece toki mevzusu sadece bir söylenti söylenti ile iş yapmamak lazım şirket bunu doğrulamadı bunu belirtiyorum. Israrla aynı konuları söyleyince siz gerçek olmayan şeyler pazarlama kelimesi altına girer.
Ben TOKİ olayini açıkladım..bence tekrar oku...hiç bir şirket tokiye ürün satıyorum diyemez...çünkü ürünleri TOKİ almıyor...o konutların yapım ihalesini kazanan mutahitler alır..berkosan da mutahitlere ürün veriyorum diyemez...bu güne kadar hiç bir borsa şirketi falan mutahite ürün satiyoruz kap haberini atmamış...benim yalancı olduğumu soyleyebilmen için en azından bir kaç TOKİ nin inşaat alanına gidip ürünleri tespit etmen lazım...
Ortaya bir iddia attın ve TOKİ inşaat alanlarına giderek burada Berkosan ürünlerinin kullanıldığını belgelemek ve iddianın doğru olduğu konusundaki şüpheleri gidermek senin görevin...Çünkü TOKİ, mütaahhit ya da Berkosan şirketince açıklanmamış bazı bilgileri sen biliyorsun (ya da bildiğini iddia ediyorsun) ve bunu ispatlamakla yükümlüsün...
Bekliyorum.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
TOKİ yapmadığı için açıklama yapamaz..mütahit de açıklama yapamaz...berkosan şirketi ise zaten toki ile doğrudan ilişkide olmadığı için açıklayamaz...kaldı ki berkosan şirketi güzel bir firmaya satış yapsa dahi ticari gizliliğe önem verdiği için (ben hiç tasvip etmiyorum ) açıklamıyor...kendim yakınımda öyle bir toki inşaatı olsaydı bizzat gider bakardım ama yok...o yüzden de ispat edemem...ama yalancı olduğumu düşünürsan da sen git ispat et...
Yer İmleri