Sayfa 424/507 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474 ... SonSon
Arama sonucu : 4049 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben egegübre...kocaer...ereğli...berkosan...megmt hisselerini çok beğeniyorum...önümüzdeki bir iki yılda bu hisselerden güzel potansiyeller görüyorum...zaman zaman bu hisseler arasında dolaşmak istiyorum..bakalım nasipte neler olacak ??
    38-39'larda sürünürken kimse yüzüne bakmıyordu, epeydir bekliyorum o hissede, tepkisi sert oldu 2 tavan çekti, bu hakanın hissesi dün ufak yeşil kapadı diye bugün egzozdan dumanlar çıkmaya başladı yine, bunun da sert bir tepki vermesi lazımdı ama sanki ayı piyasasında mübarek, kılını kıpırdatmıyor.
    Umarım ki o hisselerden köşe olunca Kocaer'e dönüp destek atarsın sn. Keko, eski aşkını unutma sakın.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    38-39'larda sürünürken kimse yüzüne bakmıyordu, epeydir bekliyorum o hissede, tepkisi sert oldu 2 tavan çekti, bu hakanın hissesi dün ufak yeşil kapadı diye bugün egzozdan dumanlar çıkmaya başladı yine, bunun da sert bir tepki vermesi lazımdı ama sanki ayı piyasasında mübarek, kılını kıpırdatmıyor.
    Umarım ki o hisselerden köşe olunca Kocaer'e dönüp destek atarsın sn. Keko, eski aşkını unutma sakın.
    kafamda bazı planlarım var dostum...kocaere inşALLAH tekrar geleceğim...saydığım bu dört beş hisseyi sırayla ziyaret edeceğim...görüyorsun işte geçmişte sattığım hisseyi yıllar sonra tekrardan almak nasip oldu...kocaerde uygun vakti kolluyorum...

2025 yılı kocaerin heyecanlı olacağı yıl olacak..yatırımları bellidir...buna karşılık ereğlide de emtiya rallisi geliyor onda da güzel beklenti var...megmt hem emtiya rallisinden faydalanacak hem de BYD beklentisinden...egegübre BYD beklentisi çok güzel...liman yatırımları kısa sürede gerçekleştiğinde limanları para basacak...berkosan ise sabit kalacam...bebek hissedir...istikrarlı büyüyor...ekonomilerin canlanması ve dolar kurunun da yukarı gitmesi ile lale devrini yaşayacak...bunlar arasında zamanlama yapmak biraz zor olsa da bunu ayarlamaya çalışacağım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kafamda bazı planlarım var dostum...kocaere inşALLAH tekrar geleceğim...saydığım bu dört beş hisseyi sırayla ziyaret edeceğim...görüyorsun işte geçmişte sattığım hisseyi yıllar sonra tekrardan almak nasip oldu...kocaerde uygun vakti kolluyorum...

2025 yılı kocaerin heyecanlı olacağı yıl olacak..yatırımları bellidir...buna karşılık ereğlide de emtiya rallisi geliyor onda da güzel beklenti var...megmt hem emtiya rallisinden faydalanacak hem de BYD beklentisinden...egegübre BYD beklentisi çok güzel...liman yatırımları kısa sürede gerçekleştiğinde limanları para basacak...berkosan ise sabit kalacam...bebek hissedir...istikrarlı büyüyor...ekonomilerin canlanması ve dolar kurunun da yukarı gitmesi ile lale devrini yaşayacak...bunlar arasında zamanlama yapmak biraz zor olsa da bunu ayarlamaya çalışacağım...
    Senin tarzın daha iyi, hisse günlerce aylarca sürünürken enerjiyi tüketiyor, düşüşün sonunda başını kaldırdığında 1-2 lira yukarıdan alınsa da ralliyi yakalamış oluyorsun, Eggub dünya kadar zaman kaybettim şahsen ama 2 gün önce alanlar %20 kar yazdılar, borsa böyle bir şey, şimdi tavandan patır patır mal alıyor millet. Kocaer bu dönemde hem endeksten hem de sektörden negatif ayrıştı, güçsüz ve omurgasızlaştı hisse, hayırlısı neyse artık.

Kcaer kim kaçarsa kaçsın bende olacak inşallah. Arada ufak kar satışları yaparım o ayrı. Mesela 57 den verilen kısım 48. 40 tan yerine kondu.Potansiyel olan hisseleri inatla süründürmeye çalışıyorlar. Ytd.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Kcaer kim kaçarsa kaçsın bende olacak inşallah. Arada ufak kar satışları yaparım o ayrı. Mesela 57 den verilen kısım 48. 40 tan yerine kondu.Potansiyel olan hisseleri inatla süründürmeye çalışıyorlar. Ytd.

Öz hakiki Kocaer'ci bir biz kaldık galiba, Keko da sattı gitti, çok baskılandı, yırtınıyor resmen, umarım sabredenler karşılığını alırlar birgün.
    Sağ olsunlar son zamanlarda hisseyi yerden yere vuranların niyetini bir türlü anlayamadım, yok şu kurum boşalttı, yok bu kurum çaktı, yok çok pahalıymış, yok çok çıkmış. Bugün pahalıymış gibi görünse de yarın beklentiler gerçekleşmeye başlarsa başka şeyler konuşulur.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Öz hakiki Kocaer'ci bir biz kaldık galiba, Keko da sattı gitti, çok baskılandı, yırtınıyor resmen, umarım sabredenler karşılığını alırlar birgün.
    Sağ olsunlar son zamanlarda hisseyi yerden yere vuranların niyetini bir türlü anlayamadım, yok şu kurum boşalttı, yok bu kurum çaktı, yok çok pahalıymış, yok çok çıkmış. Bugün pahalıymış gibi görünse de yarın beklentiler gerçekleşmeye başlarsa başka şeyler konuşulur.
    Aynen reis

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

7. Çok süründürdü, bıktırdı, dönüş olacaksa sert olmalı, henüz öyle bir durum gözükmüyor, 50 altında çok kaldı, %1 yapınca hemen patinaj yapıyor, kaliteli şirket ama çok istikrarsız bir tahtası var, kapanışta karanlık odada yaptıkları rezillikler ayrıca irdelenmeli.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Çok süründürdü, bıktırdı, dönüş olacaksa sert olmalı, henüz öyle bir durum gözükmüyor, 50 altında çok kaldı, %1 yapınca hemen patinaj yapıyor, kaliteli şirket ama çok istikrarsız bir tahtası var, kapanışta karanlık odada yaptıkları rezillikler ayrıca irdelenmeli.
    tahtaya gelene kademeye bakmaksızın veriyorlar bawer ,sorun orda,adamlar hala mal yedirme derdinde..onun için ben pasife alış yazmıyorum.52 üstüne atıp kalmadan bir şey olacağı yok..

Sayfa 424/507 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •