Originally Posted by
bawer
38-39'larda sürünürken kimse yüzüne bakmıyordu, epeydir bekliyorum o hissede, tepkisi sert oldu 2 tavan çekti, bu hakanın hissesi dün ufak yeşil kapadı diye bugün egzozdan dumanlar çıkmaya başladı yine,

bunun da sert bir tepki vermesi lazımdı ama sanki ayı piyasasında mübarek, kılını kıpırdatmıyor.
Umarım ki o hisselerden köşe olunca Kocaer'e dönüp destek atarsın sn. Keko, eski aşkını unutma sakın.

kafamda bazı planlarım var dostum...kocaere inşALLAH tekrar geleceğim...saydığım bu dört beş hisseyi sırayla ziyaret edeceğim...görüyorsun işte geçmişte sattığım hisseyi yıllar sonra tekrardan almak nasip oldu...kocaerde uygun vakti kolluyorum...
2025 yılı kocaerin heyecanlı olacağı yıl olacak..yatırımları bellidir...buna karşılık ereğlide de emtiya rallisi geliyor onda da güzel beklenti var...megmt hem emtiya rallisinden faydalanacak hem de BYD beklentisinden...egegübre BYD beklentisi çok güzel...liman yatırımları kısa sürede gerçekleştiğinde limanları para basacak...berkosan ise sabit kalacam...bebek hissedir...istikrarlı büyüyor...ekonomilerin canlanması ve dolar kurunun da yukarı gitmesi ile lale devrini yaşayacak...bunlar arasında zamanlama yapmak biraz zor olsa da bunu ayarlamaya çalışacağım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri