Sayfa 69/398 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 545 - 552 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş ERDEM; “Yoğun talep gören Eurobond ihracımız, başarılı finansal stratejimizin ve yatırımcılarımızla kurduğumuz güven esaslı ilişkinin bir sonucudur. Bu durum uluslararası yatırımcıların Türkiye’ye ve kurumumuza duyduğu güvenin göstergesidir. Bu kaynağı, kredi portföy ortalama vademizi uzatarak bilançomuzu daha sağlıklı hale getirmek ve yatırımlarımızı finanse etmek için kullanmayı planlıyoruz.”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Ereğlideki alımlarımı tamamen durdurdum, 6 ay yemeden içmeden kredi ödeyeceğim. Biraz da Fedor alsın; köyün bi delisi biz miyiz Ahahaha...

Sistem tasarımı

Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Arkadaşlar iyi bayramlar, iyi tatiler.

Ehtiyarlar fazla et yemesin.

Hava sıcak. Ağustos ortasına kadar tatil modu devam ediyor.
    Midilli'ye doğru miskin miskin baka baka yazdım bir şeyler..
    Henüz optimizasyon yapılmamış hali. Açığa satış yok.
    Kafayı yiyecek Abim.

4.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Hava sıcak. Ağustos ortasına kadar tatil modu devam ediyor.
    Midilli'ye doğru miskin miskin baka baka yazdım bir şeyler..
    Henüz optimizasyon yapılmamış hali. Açığa satış yok.
    Kafayı yiyecek Abim.
    Eregl’de tepe sat, dip allar oldukça başarılı gözüküyor, 60 dk lık periot için oldukça kıvrak bir strateji yaratmışsınız, kayma ve komisyon hesabı var mı şu anki haliyle

Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Eregl’de tepe sat, dip allar oldukça başarılı gözüküyor, 60 dk lık periot için oldukça kıvrak bir strateji yaratmışsınız, kayma ve komisyon hesabı var mı şu anki haliyle
    Merhaba, komisyon ya da kademe kayması hesabını dahil etmedim.
    Sistemi 60 dakika özelinde yazdım. Her yükselişe stoplu girip kazanılmış kar oranına göre değişen bir trailing stop ile; peak noktalardan geri geliş yüzdelerine göre; aktif fiyattan çıkıyor, sanal robot denemelerine başlayacağım.
    Umarım olacak bir şeyler.

Açığa satış bize yok ama BofA Robotuna var, bize sistem izin vermiyor, BofA ya ise ayrıcalık tanınmış, şöyleki her kurumdan virman yapabiliyor, elinde olmayan bir malı satıp sonrasında virmanla kapatabiliyor,
    BofA nın işlemlerini takip ederseniz, hergün güne alışla başlar piyasayı yükseltir, sonrasında malı yedirmeye başlar, satışı hızlandırır, gün sonunda sattıklarının bir kısmını borsadan diğer kısmınıda virmanla yerine koyar, borsadan sat-al yapması ve normal virman kabul edilebilir ama elinde olmayan malı yüksekten satıp düşükten virman yoluyla yerine koymasına Borsa yönetimi izin veriyor,
    Bu tam da aslında açığa satış!

BofA nın aldığı sattığı, güne EREGL alarak başladı bakalım ne yaptıracak!

Sayfa 69/398 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •