Sayfa 875/1003 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    akbank da limit yoktu son durumu bilmiyorum tabi
    Akbanka taşısam olmazki ama, akbank bana der ki 31 mart 2024 tarihinde bizdeki vadesiz döviz hesabında olan bakiyeyi dikkate alırım. O da sıfır.

2.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Akbanka taşısam olmazki ama, akbank bana der ki 31 mart 2024 tarihinde bizdeki vadesiz döviz hesabında olan bakiyeyi dikkate alırım. O da sıfır.
    tabi olmaz ancak bankaların keyfi uygulama yapmaları doğru değil

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    tabi olmaz ancak bankaların keyfi uygulama yapmaları doğru değil
    Bir de işin benim için enteresan tarafı garanti ve iş bankasındaki gram altınları bir araya getirebilsem limitin üstüne çıkabiliyor bakiyem. Ama iki bankaya dağılmış durumda olduğu için ikisinde de limitin altında kalıyorum. Birinden diğerine taşımam da bugün itibariyle birşey ifade etmiyor, 31 marttan öncesi geçerli.

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    döviz yılsonuna kadar %10 gitse (36 civarı dolar,) %2 ye yakın da sen alırsın.
    kkm daha iyi bana göre...
    Aynı fikirdeyim o yüzden yine KKM yaptım

5. Moody's Türkiye'nin kredi notunu B3'ten B1'e yükseltti

6. Not düşürüldüğü zaman bu kuruluşlara bıyık altından gülüp itibar etmiyorlardı, şimdi not artışı gelince başta trt olmak üzere her yerden ilan ediyorlar
    siyaset rezil bir şey

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Not düşürüldüğü zaman bu kuruluşlara bıyık altından gülüp itibar etmiyorlardı, şimdi not artışı gelince başta trt olmak üzere her yerden ilan ediyorlar
    siyaset rezil bir şey

Birde bunun yabancı ayağı var....

Malları çaktıktan sonra piyasa gebersin diye sürekli not düşerler , mala girince not tavan tavan gidiyor a.q...

Neyse şimdilik %50 faiz adamları mutlu etmiş hele hele son 3 ayda dolarına %10 net alan yabancı bence notu az bile artırmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Birde bunun yabancı ayağı var....

Malları çaktıktan sonra piyasa gebersin diye sürekli not düşerler , mala girince not tavan tavan gidiyor a.q...

Neyse şimdilik %50 faiz adamları mutlu etmiş hele hele son 3 ayda dolarına %10 net alan yabancı bence notu az bile artırmış
    Aynen yoldaş yabancı gibi bizde nemalandık en az %10 dolar bazında.6 aylık daha basarız yıl sonunu kurtarır sonrası yolumuza bakarız.

Sayfa 875/1003 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •