Sayfa 301/998 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ha birde istanbulspor kulübü başkanının konuşması var fetöcü apar topar tuvalete kaçtı çişi gelmiş
    https://www.instagram.com/reel/C9kNg...RlNXJ3aDExZg==
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    By lockcu GS’li gitti, yerine FB’nin düşmanı TS’li biri geldi.
    Dediğiniz gibi kötünün iyisi gibi dursa da gelen gideni aratabilir.
    Bunu da zaman gösterecek.
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O'nun FB dusmanligi kendine zarar.

FB, koca Cumhuriyet ve Turkiye'nin en mukemmel ailesinin yetistidigi Ali KOC gibi bir baskani var.

Burada muhim olan bir kımıl zararlısının gonderilmis olmasi.
    Bylokçuda her türlümayak vardı. Öteki Fenerbahçe düşmanı amq fenere zarar veremez.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bylokçuda her türlümayak vardı. Öteki Fenerbahçe düşmanı amq fenere zarar veremez.
    abi büyükekşi de iyi oy almış yalnız enteresan adamlar bunlar

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi büyükekşi de iyi oy almış yalnız enteresan adamlar bunlar
    aspor ve trtspordaki herkes bylokçu %60-65 ile alır diyordu
    fenerbahçe başkanı ve istanbulspor başkanı gömdü bylokçuyu
    dursun özbek denen zat çok döndü bylokçunun etrafında ama kazandıramadı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ne fark ederki,futbol zaten bitmiş,yani bitirdiler,FB sadece sapa sağlam ayakta koç sayesinde,bu arada lazoli başkan olduğundan galiba TS tavan çekti,sadece ts değil diğer sportiflerde öyle,önceden tavsiye etmiştim alan oldumu bilmiyorum.

Dünya genelinde internet alt yapisi ile ilgili sorunlar yaşanıyor

Microsoft 365 Status tarafından yapılan açıklama:

“Kullanıcıların çeşitli Microsoft 365 uygulama ve hizmetlerine erişimini etkileyen bir sorunu araştırıyoruz”

Londra Borsasını işleten LSE Grubu, haberlerin yayınlanmasını engelleyen küresel bir teknik sorun yaşadığını bildirdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Thy basın sözcüsü : Değerli yolcularımız, Dünyada havacılık da dahil farklı sektörden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı bir problem yaşandığı tespit edilmiştir. Kısmi olarak etkilenen operasyonlarımızdaki bu sorunun giderilmesi için gerekli aksiyonlar alınmaktadır. Operasyonlarımız kademeli olarak normal seyrine dönmektedir. Yaşanan aksaklıktan dolayı siz değerli misafirlerimizden özür dileriz.'

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Denizbank : Değerli Müşterilerimiz,
    Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır. Bankamız, söz konusu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanallarımızın en kısa sürede hizmete açılması için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sayfa 301/998 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •