Sayfa 496/583 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Alışa devam. Bizde kredi mıredi yok. Üç bej allah ne verdiyse toplarım. O şortçularıda patlatırım hiç acımam. Hadi açığa sattın düşürdünde piyasada olmayan malı nasıl alıpta yerine koyacaksın...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Biz bu yola 20 li fiyatlardan çıktığımızda bir otuzları görelim demiştik gördük. Sonra sıktı 30 lar haydi artık 40 yak dedik yaktı. Sıra geldi 50 lere dedik onu da yaktık. Artık demlendik 60 ları görmeyelim mi ? [emoji3][emoji3][emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

3.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Biz bu yola 20 li fiyatlardan çıktığımızda bir otuzları görelim demiştik gördük. Sonra sıktı 30 lar haydi artık 40 yak dedik yaktı. Sıra geldi 50 lere dedik onu da yaktık. Artık demlendik 60 ları görmeyelim mi ? [emoji3][emoji3][emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ilk girişim 5 yıl önceydi fiyat 7-8 lerdeydi. baskılandııkça inadına topladım. 2 yıl öncede evi satıp 10 liradan bbaastım. hedefim en az 3 dolar.. imtiyaz haberini bekliyorum 3 yıldır....sonuna kadar burdaayım.

4.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    ilk girişim 5 yıl önceydi fiyat 7-8 lerdeydi. baskılandııkça inadına topladım. 2 yıl öncede evi satıp 10 liradan bbaastım. hedefim en az 3 dolar.. imtiyaz haberini bekliyorum 3 yıldır....sonuna kadar burdaayım.
    5 sene öncesin 7-8 lirası şimdinin 50 lirası zaten, belki de daha fazla. Akıl karı değil bist.

5.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    5 sene öncesin 7-8 lirası şimdinin 50 lirası zaten, belki de daha fazla. Akıl karı değil bist.
    İki kez toplamda %22 civarı temettü aldım. Ortalama maliyetim en fazla 70-80 cent civarıdır. Şirket düzgün yönetiseydi 10 dolarıda geçerdik. Yönetim devlette olunca arpalık olarak sürünüyor...

6. Paranı faize koysan reel faiz yok eriyip gidiyor. Arsa ,tarla,ev alsan fiyatları balon elinde patlar. Altın alsan yüzde 4-5 civarı direk kuyumcuya gidiyor. Borsaya yatırsan yam yam patronlar sömürüyor. Harcasan esnaf kazıklıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.. bakıyoz hangisi ucuzsa onu alıyoz..

7.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Paranı faize koysan reel faiz yok eriyip gidiyor. Arsa ,tarla,ev alsan fiyatları balon elinde patlar. Altın alsan yüzde 4-5 civarı direk kuyumcuya gidiyor. Borsaya yatırsan yam yam patronlar sömürüyor. Harcasan esnaf kazıklıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.. bakıyoz hangisi ucuzsa onu alıyoz..
    Bu yazılanlar arasında en riskli yatırım bist. Bist uzun vade için ucuz ama kısa vade için pahalı. Şu ana kadar en çok kazandıran en az stresli yatırımlarım arsa oldu. Eğer unutabilecek bir para varsa ve bu arsa tarla almaya yetiyorsa doğru yatırım bist değil.

8. Deniz Yatırım
    Deniz Yatırım, Türk Telekom için hedef fiyatını 44,40 TL’den 76.60 TL’ye yükselterek tavsiyesini “al†olarak açıkladı.

Sayfa 496/583 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •