Sayfa 744/882 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben gerektiğinde yorumlarımı sildiriyorum....mesela yakın geçmişte şeyhlik ile ilgili yorumumu sildirmiştim...bence sende dene....moderatör arkadaş seni kırmayacaktır...buradakiler senin ne olduğunu anladı ama yeni gelenler rahatlıkla anlattıklarını yutacaktır...
    Son bir kaç aydır bana sataşmalarına cevap vermekten başka şey paylaşmadım burada...Sen TOKİ'den girdin EREGL'den çıktın maşallah... Ama seni takdir ediyorum, bu hengamede iyi mal çaktın hem de 90 dan...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Son bir kaç aydır bana sataşmalarına cevap vermekten başka şey paylaşmadım burada...Sen TOKİ'den girdin EREGL'den çıktın maşallah... Ama seni takdir ediyorum, bu hengamede iyi mal çaktın hem de 90 dan...
    mal çakmadım ...tam tersine artırdım...ileride ALLAH nasip ederse daha artıracam...berkosan bebişlerim sabit...diğerleri değişken... sana mal yok...sen bakmaya devam et....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. .................................
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hissedar sen ve ekurin iyi izleyin...egegübrede nasıl kazandığıma bakın...siz berkosanın %2-3 düşmesini aylarca beklerken ben diğer taraftan bir kaç günde %50 kazanıyorum... kalibre farkı..yapacak bir şey yok...
    Bereketini gör...Ben burada çuvalla para kazandım, benim için sıkıntı yok da "sana duacı takipçilerin" bu konuya ne diyor acaba asıl konu bu...Bari çocuklara 3-5 bir şeyler at da harçlık yapsınlar...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bereketini gör...Ben burada çuvalla para kazandım, benim için sıkıntı yok da "sana duacı takipçilerin" bu konuya ne diyor acaba asıl konu bu...Bari çocuklara 3-5 bir şeyler at da harçlık yapsınlar...
    onlar ve ben ileride para sayma makinası alırız sen bizi hiç merak etme....zamanı gelince bizi iyi izlersin...herşeyin bir vakti var...

6. Hadi inşallah...Sen burada gülücükler saçarken o KAYA denen çocuk resmen geldi ağladı, hiç olmazsa ona bir güzellik yap, ağanın eli tutulmaz...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hadi inşallah...Sen burada gülücükler saçarken o KAYA denen çocuk resmen geldi ağladı, hiç olmazsa ona bir güzellik yap, ağanın eli tutulmaz...
    vakti geldiğinde o sana sadaka verecek..sen hiç merak etme...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    onlar ve ben ileride para sayma makinası alırız sen bizi hiç merak etme....zamanı gelince bizi iyi izlersin...herşeyin bir vakti var...
    Hocam herşey hazır sadece malın yukarı gitmesini bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 744/882 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •