Sayfa 405/455 İlkİlk ... 305355395403404405406407415 ... SonSon
Arama sonucu : 3639 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

2. adese yönetimi 2021 yılında gerçekleştirilen bedelli sermaye artışından kalan 400 milyon nakit parayı, mevduat faizleri düşük seviyelerdeyken, ne tesadüfse alabileceğiniz en düşük oranlarla, sürekli mevduatta tuttu. mevduat faizleri yükselince ve gayrımenkul fiyatları tepe noktalara ulaşınca yine ne tesadüfse mevduattan vazgeçip, mevduattaki nakti gayrımenkule çevirdi. yüklü mal taşıyanlar, şirket ve spk nezdinde bu kararların nedenlerini sorgulayabilir...ayrıca bu hissede,üstelik imtiyazlı hisse de varken , takeover hayali kurmakta ne bileyim...

3.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    Varsa yazsın yüklü lot sahipleri. Zaten yönetim isim isim biliyor hangimizde kaç lot olduğunu. Ben herşeyi açık açık yazıyorum. Biz grup olarak 12 kişiyiz, bende 3.9 mio lot, kalan 11 yakınımda 4,6 mio lot var. Esasen asıl hedefimiz basarabilirsek bu tahtada yeni bir uşak seramik hikayesi yazmak. Bunu açıklamak istemiyordum ama yazdim gitti işte. Bedelli parası hariç Aylık 1 mio tl ilave kaynağımız var. Şu an yüzde şirket sermayesinin yaklasik yüzde 1ine sahibiz. Ortalama 2.00 fiyattan her ay 500bin lot eklesek 1 yılda 6 mio lot daha almış olacağız. 1.50-3.00 fiyat bandında bu stratejimiz devam edecek. Hedef yüzde 8 paya ulaşıp şirketin kontrolünü ele geçirmek. Tabi bu şu an 80 milyon lot demek, bedelli sonrası ise 160 milyon lot demek. Kendi cabamizla bu yüksek meblaga ulaşmak zor. Ben kendi kaynaklarimdan yüklü adese sahiplerine ulaşmaya çalışıyorum. Şimdi bu mesajımı okuyanlara da çağrı yapayım: 1 mio lot ve üzeri lot sahibi iseniz gelin siz de katilin bize, grup olarak birlikte hareket edelim. Ha imtiyazlı paylar diyeceksiniz, O işi bize bırakın. Zaten açılmış bir dava var, O payları seve seve iptal ettireceğiz, hiç merak etmeyin.
    Bu mesajım burada dursun. Telegram ve investingte yazanlar oraya da iletebilirse memnun olurum. 1 milyon lot ve üzeri hisse sahibi herkese kapimiz açıktır. 2 ay yazmayacağım, karar sizin, 2 ay sonra bir şekilde aksiyona geçeceğiz.

Kitlendik ama tahtayı da kitledik. Kazanamıyoruz ama çakallara da kazandirmiyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    alınmaz ise büyük vebale girmiş olacaksınz..

Ytd..
    Şu başlıkta 3-5 sene önce hayal satanlar vebale girmedilerse ben hiç girmem merak etmeyin. Biz de onların kurbanıyız sonuçta. Ayrıca bedelli demek dünyanın sonu mu? Sanki allah korusun şirket iflas edecek diyoruz.

5. mevcut sermaye ve halka açıklık oranıyla bedelli tabii ki olumsuz olur. bedelliden gelen para kısmen hiç edilirse veya doğru kullanılmazsa , bu ve benzeri bir çok şirkette örneğini görüyoruz , piyasa değerinin size faydası olmayacak şekilde durduk yere şişmesinden başka nasıl bir sonuç beklenebilir ki...

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Bu grafik çöp hocam, çünkü tahtayı kitlemişler.
    Siz iyisi mi grafik yerine iyi bir çilingir bulun..
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

Alıntı Originally Posted by Limoncu Yazıyı Oku
    Bu grafik çöp hocam, çünkü tahtayı kitlemişler.
    Siz iyisi mi grafik yerine iyi bir çilingir bulun..
    Azizim zaten fiyat ve indikatöre bakarsan spekülatif hareket olduğunu görürsün.

8. Adese Takeover muhabbeti kuşlu investing telegram vs her mecrada konuşulmaya başlandı çok şükür. İstanbul'da köklü bir avukatlık bürosu ile anlaştık, imtiyazlı hisselerin iptali ile ilgili çalışmaya başladılar. Yukarıdaki çağrım lütfen dikkatten kaçmasın, 1 milyon lot ve üstü tüm adese sahiplerine kapımız açık. Yüzde 8 paya ulaşıp, kuracagimiz şirket üzerinden yıl sonuna dek şirketin kontrolünü devralacagiz. Katılmak isteyen hisse sahipleri için hazırlanmakta olan sözleşmemizi paylaşacağım yakında. İyi düşünün, 2 ay sonra kararınızı vermiş olun. Sağlıcakla.

Sayfa 405/455 İlkİlk ... 305355395403404405406407415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •