Sayfa 326/998 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    deniz bey yıl sonu 35 olursa öpsün başına koysun. oda trump hatırına. trump güçlü dolar ve üretimin amerikaya kayması taraftarı.
    43 olur demiyor. TÜİK vs oyunlar ile enflasyon ve dolar daki oyunlar ile olması gereken değeri söylüyor. Şimdi olmaz eninde sonunda onu da delerek çok daha büyük değerlere ulaşır. Düdüklü deki sıkışma ne kadar fazla olursa patlama o kadar fazla olur.

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    amed abi yorum yapmıyor ama msjlarla ısınma turları atıyor

merak ettim ne zaman cavıs muhabbetine gelecek
    Pardon cavis nedir?

3. Aynen dediğim gibi

Trump in savasla isi yok ama dediğini yapmazsan Türk ekonomisini dümdüz eder

4. CHP komisyon da iyi savunma yapıyor, görüntüsü geliyor, ötenazi, lafı yasadan çıktı, ayrıca , yasa komisyondan ki hali ile çıksaydı da CHP belediyeleri uygulamayacaktı, kendilerini bu davranıştan ve duruştan ötürü kutluyorum.

Tacirler yatırım yönetim kurulu danışmanı Mehmet Aşçıoğlundan da rica etmiştim kendisi de sağolsun , " tabii ki de yaparım " dedi, bir etiket poster hazırlanmış kendi sayfasında yayınladı, dün akşam Sami Bey de yayında bahsetti bütün emeği geçenlere bir de burada şahsi teşekkürlerimi arz ediyorum.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    pardon cavis nedir?
    it balığı olabilür
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    CHP komisyon da iyi savunma yapıyor, görüntüsü geliyor, ötenazi, lafı yasadan çıktı, ayrıca , yasa komisyondan ki hali ile çıksaydı da CHP belediyeleri uygulamayacaktı, kendilerini bu davranıştan ve duruştan ötürü kutluyorum.

Tacirler yatırım yönetim kurulu danışmanı Mehmet Aşçıoğlundan da rica etmiştim kendisi de sağolsun , " tabii ki de yaparım " dedi, bir etiket poster hazırlanmış kendi sayfasında yayınladı, dün akşam Sami Bey de yayında bahsetti bütün emeği geçenlere bir de burada şahsi teşekkürlerimi arz ediyorum.
    Bu arada cumartesi akşam istanbul oda tiyatrosu mecidiyeköy de ötanazi isimli bir oyuna gittik Gökhan Yet ve İdil Demet Şimşek ın oynadıkları uzun zamandır bu kadar gülmedim gerçekten oyunu herkesin özellikle de Elvan Gazozu içmiş olan neslin görmesinde yarar var, küçük amatör bir tiyatro ama oyun muhteşem , bayağı güldüm millet sana baktı dedi , kızım..

https://tiyatrolar.com.tr/m/tiyatro/otanazi

Sayfa 326/998 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •