Sayfa 64/188 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 1498 madde; 505 - 512 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Herkese günaydın,

Öncelikle yavrularınız hepinize hayırlı olsun
    Eksi maliyetleri gördükçe güzel yere demir attığımı görüyorum.
    Gerçi AKSA diyoruz uzun söze ne hacet

100.000 Lot hedef ile bismillah dedim.
    12-30 arası toplayıp hedefi yakalamak istiyorum, sabır var parayı da denk getirirsek hızlıca hedefe ulaşmak niyetim
    Size sormak istediğim hedef rakam temettüden yararlanmak adına az mı yoksa yeterli mi?
    Hedefi arttırmak gerekir mi? Hisseyi benden daha iyi tanıyan arkadaşlardan ricamdır.
    İki cümle ile cevap alabilirsem geleceğe dönük memnun olurum

Şimdiden teşekkür ederim

Selametle...
    Slower , Older , Smarter __ Daha Sakin, Daha Olgun, Daha Akıllı

2.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Halkbank yatırmış. Bloke yok. Son fiyat 148.5 gösteriyor ama bakiyeyi uçurmuş. Keşke hep böyle kalsa. Ytd

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bende sabah overalla baktığımda para 12 ye katlamış, bir an zengin oldum zannettim

seans açılınca rakamlar normale döndü..
    Bana balık tutmayı öğretme, balık ver.

3.  Alıntı Originally Posted by arhisa Yazıyı Oku
    Herkese günaydın,

Öncelikle yavrularınız hepinize hayırlı olsun
    Eksi maliyetleri gördükçe güzel yere demir attığımı görüyorum.
    Gerçi AKSA diyoruz uzun söze ne hacet

100.000 Lot hedef ile bismillah dedim.
    12-30 arası toplayıp hedefi yakalamak istiyorum, sabır var parayı da denk getirirsek hızlıca hedefe ulaşmak niyetim
    Size sormak istediğim hedef rakam temettüden yararlanmak adına az mı yoksa yeterli mi?
    Hedefi arttırmak gerekir mi? Hisseyi benden daha iyi tanıyan arkadaşlardan ricamdır.
    İki cümle ile cevap alabilirsem geleceğe dönük memnun olurum

Şimdiden teşekkür ederim

Selametle...
    100.000 lot bütçenize göre portföy çeşitliliğine göre değişir. 10 milyonluk bir bütçe için 100k lot bence iyi olur. ama dalgalanmalardan çok etkilenmemek için yanına çeşitli sektörlerden gelecek temettü verimini tahmin edip sepet yapılsa iyi olur.

Aksa beni temettü anlamında çok tatmin etti uygun yerden girdim bu sayede eksi maliyete 4-5 sene içinde düşmüş oldum. sektörü gelecek vadediyor şirket şuan çok iyi yönetiliyor böyle devam ederse gelecek 4-5 sene içinde inş. beni pasif gelir anlamında memnun edecek düzeye gelir diye tahmin ediyorum. ancak önümüzdeki sene için vereceği temettü sermaye arttırımlarından dolayı düşük olur diye tahmin ediyorum umarım yanılırım.

4.  Alıntı Originally Posted by kenan58 Yazıyı Oku
    100.000 lot bütçenize göre portföy çeşitliliğine göre değişir. 10 milyonluk bir bütçe için 100k lot bence iyi olur. ama dalgalanmalardan çok etkilenmemek için yanına çeşitli sektörlerden gelecek temettü verimini tahmin edip sepet yapılsa iyi olur.

Aksa beni temettü anlamında çok tatmin etti uygun yerden girdim bu sayede eksi maliyete 4-5 sene içinde düşmüş oldum. sektörü gelecek vadediyor şirket şuan çok iyi yönetiliyor böyle devam ederse gelecek 4-5 sene içinde inş. beni pasif gelir anlamında memnun edecek düzeye gelir diye tahmin ediyorum. ancak önümüzdeki sene için vereceği temettü sermaye arttırımlarından dolayı düşük olur diye tahmin ediyorum umarım yanılırım.
    Kenan Bey öncelikle değer verip cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Portföyümde başka hisselerim de var. 5 hisse ile senelik iyi bir maaş alacak şekilde temettü listemi toparlıyorum

Sanırım 3 sene sonra ben de muradıma ereceğim, Allah 'tan hayırlısı

Selametle...
    Slower , Older , Smarter __ Daha Sakin, Daha Olgun, Daha Akıllı

5.  Alıntı Originally Posted by arhisa Yazıyı Oku

Portföyümde başka hisselerim de var. 5 hisse ile senelik iyi bir maaş alacak şekilde temettü listemi toparlıyorum

Selametle...
    Insallah, Allah kalbinze gore versin.

6. Kim hissesini veriyorsa versin de yolumuza devam edelim

7.  Alıntı Originally Posted by arhisa Yazıyı Oku

Selametle...
    İnş hedefinize ulaşırsınız, birlikte diyelim. bu süreçte doğru hisselerde yeterli miktarda lot sayısı önemli. benim maalesef lot sayım maddi imkanlardan dolayı istediğim düzeye gelmedi ancak krizleri büyük düşüşleri fırsata çeviriyorum. gerekirse borçlanıp yapıyorum Artık hayırlısı ytd....

8. Haber bitti satiş geldi, yine kaldık biz bize.. şimdi bilanço beklemeye başlayalım. Uzun vadede iyi şirket ama kısa vadede volatilite çok olacak. Beklemeye devam.

Sayfa 64/188 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •