Sayfa 145/178 İlkİlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. benim maliyet 430.. bekliyorum

-100 puan olursa yarısını keserim otomatik, yani 330 gösterecek bi teknolojisi varsa buyursun göstersin

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    12398 den bi lönk de ben denedim Erol abi
    12428 flat

Bugünkü benim kumarım biter, yevmiye kotamı doldurdum.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    12428 flat

Bugünkü benim kumarım biter, yevmiye kotamı doldurdum.
    bende gümüşü sattım endekse döndüm.. ama gözüm hala gümüş te güzel aşağı gidecek sanki..
    .neyse..........aşağıdan aldığımı palaya az karla verdik....para kolay kazanılmıyor dayıcım....kaybedince de kepçe ile gidiyor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

12628...................şort açtık.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. SELAMUN ALEYKÜM DOSTLAR ...

Erol hocam PARA suya benzermiş

Gideceği yönü arazi koşullarına göre kendisi belirlediği

Sizin işiniz mevcut makro ekonomik koşullar çerçevesinde paranın güzergahını öngörmekte imiş

Finansal piyasalarda para kazanmanın tek yolu işte BUYMUŞ

6. ahalinin elindeki mevduat ve menkul kıymet toplamı 870 milyar dolar, en ağırlıklı kısmı mevduat- mevduatın yarıdan fazlası 1 milyon ve üstü hesabı olan top %1 elinde

hisse senedinde de benzer, 1 mn üstü kesim takasın %85 kısmını tutuyor, 200 bin kişi kadar 7 milyon hesap sayısı içinde

halkın en önemli yatırım aracı hala fiziki altın, 400+ milyar dolar hesap ediliyor.. türkiye aynı zamanda nakit dolar avro oranı en yüksek ülkeler içinde zira önemli bir kayıtdışı ekonomi var, kayıtdışı işlmler nakit dövizle yapılıyor.. bi gayrimenkul satışında belediye rayicinin üstünde kalan kısmı ödemek için 7 milyon dolar nakit paranın tapu dairesine getirilip imza anında elden teslim edildiğine şahit olmuştum

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bende gümüşü sattım endekse döndüm.. ama gözüm hala gümüş te güzel aşağı gidecek sanki..
    .neyse..........aşağıdan aldığımı palaya az karla verdik....para kolay kazanılmıyor dayıcım....kaybedince de kepçe ile gidiyor....
    O yüzden sıfır hata işlem yapmak lazım dayucuğum.
    Yohusa kepçeyle pala alır.

12459 şort açtık bakalım
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SELAMUN ALEYKÜM DOSTLAR ...

Erol hocam PARA suya benzermiş

Gideceği yönü arazi koşullarına göre kendisi belirlediği

Sizin işiniz mevcut makro ekonomik koşullar çerçevesinde paranın güzergahını öngörmekte imiş

Finansal piyasalarda para kazanmanın tek yolu işte BUYMUŞ
    ben daha ziyade oyun teorisi üzerinden bakarım.. büyükler vs diğerleri arasında, ahali hangi yöne giderse büyükler tersi yöne gitmek zorunda kalır, başka türlü kazanamaz

Sayfa 145/178 İlkİlk ... 4595135143144145146147155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •