Sayfa 296/306 İlkİlk ... 196246286294295296297298 ... SonSon
Arama sonucu : 2444 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

1. SPK imtiyazlı hisselerin imtiyaz haklarının kanunu gereği iptal etmelidir.

Katmercilerin kabaca %80 i halka açık. Katmerciler ailesi şirketi %20 pay ile ve imtiyazlı hisse senetleri ile yönetiyor.

Lakin 10 Ocak 2020 günü Resmi Gazetede yayınlanan “Oy Hakkına ve Yönetim Kurulunda Temsil Edilmeye İlişkin İmtiyazların Kaldırılmasına İlişkin Esaslar Tebliğine göre, beş yıl üst üste zarar eden şirketlerde, oy hakkına ve yönetim kurulunda temsil edilmeye ilişkin imtiyazlar Kurul kararı ile kalkacak.

Katmerciler firmasının en son gönderdiği bilançoya göre firma 2018 yılı dahil olmak üzere son 6 yıldır zarar ediyor. Şirketin KENDİSİNİN gönderdiği bilanço tablolarında belirttiği yıl sonu zararları şu şekildedir.

2018: -15.699.000TL
    2019: -13.536.000TL
    2020: -37.465.000TL
    2021: -41.666.000TL
    2022: -245.049.000TL
    2023: -195.827.000TL

Son 6 yıldır düzenli olarak zarar eden bu şirketin imtiyazlı yönetim hisselerinin imtiyaz özellikleri SPK Kanunu gereği SPK tarafından İPTAL EDİLMELİDİR.

Sadece %20 hisse ile %80 i halka açık yatırımcıların elinde olan şirketin 6 sene bu şekilde zarar ettirilmesine SPK Kanunu gereği dur demek zorundadır. SPK yı göreve çağrıyorum ve ilk genel kurulda Katmerciler Firmasında bulunan imtiyazlı hisseşerin imtiyaz haklarını iptal edilmesini talep ediyorum.

Bütün yatırımcılar bu şekilde talebini Cimer üzerinden SPK ya iletirse ve SPK kanunun kendisine emrettiği şeyi yaparsa belki şirketi kara geçirecek bir yönetimin şirketin başına geçmesi sağlanabilir.

2. Doymamış 16-17 milyar sermaye tavanı daha istemiş 😂😂 bunun açıklaması şudur : şimdiye kadar yaptığım bedelliler devede tüydü 🤭 siz bundan sonra yapacağım bedellilere hazır olun.. Hisseyi yükseltir bir noktaya kadar burdan bir bedelli açıklar 9-10 taban yapar hisse hemde soluksuz kimse kaçamaz.. Hiç açmaz tabanı.. Geçmişte bir kaç kez böyle yaptı.. Bozmaz tabanı. Bunlar soyguncu ve dolandırıcıdır. Böyle hisse olur mu? Oluyor vallahi. Uşak seramik te böyleydi 20 yıldır ancak orda tepki oldu farklı bir savaş var. Burda da olur mu böyle bir durum? Asla olmaz çünkü imtiyazlı hisseler ile şirketin yönetimi kaymaz bir yere Artı Ağa babaları devleti yönetiyor.. Yani bu şirket soymaya devam eder yatırımcısını Net. Malesef borsanın zombi şirketlerinden bu katmr. Böyle şirket dolu borsada ama bu katmr. En derin yara veren bir tanesinden biri. Özetle : antin kuntin, alavere, dalavere ile 14 yılda buraya kadar geldiler... 4-5 dolara 14 yıl önce milletin eline verilen ve şimdi 0.8 cent olan bir hisse. Yabancı girer mi böyle hisseye? Asla girmez. Geçmişine bakar ve güler. Malesef durum vahim borsada. Yatırımlarınızı altın ve gayrimenküle yapın arsa, tarla vs. Böyle hisselere para bağlayıp ocağınızı söndürmeyin.. . Bunların yatacak yeri yok.. . Resmen dolandırıcılık yapıyorlar kitabına uydururak ve göz yumuluyor... Savunma mekanızmaları: Borsa bu efendim girmeseydin... 😂 Ev almasaydın da çadırda otursaydın efendim.. der gibi bir şey bu savunmaları yaaaa.. 🫣 acı ama gerçek durumlar bu durumlar...
    Son düzenleme : browjn; 22-07-2024 saat: 23:57.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,403
    Denden beri yazdıklarınızı inceliyorum da, katılmamak elde değil.
    Kafamdaki sorular ,
    14 Yıldır zarar etmesi
    Halka açıklık oranının 90% olması
    İmtiyazlı hisse olması
    Sürekli bedelsiz vermesi ,
    Son derece şaibeli bir durum . Bence BIST ten çıkarılmalı !..
    Benim de vardığım sonuç aynı Kaçın kendinizi kurtarın bu hisseye yatırım yapılmaz.
    Saygılar,
    Dip NoT:
    Bunca yıllık borsa yatırımcısıyım daha dandik şirket görmedim .
    Bu kafa ile yönetilen şirket eninde sonunda batırılacaktır !..

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Yahu siz nasıl borsacısınız? Adamlar dolandırıcı. Hisseyi pazarlayacakları zaman iyi haberleri pompalıyorlar.. Eğer ki pazarlayabirlerse bir müddet sonra bedelli vs. Kozları oynayarak hisse kötüleniyor ve mal sahibi olanlar telaşla ana parasının yarsını kaybederek geri veriyor hissesini.. Eğer ki inat edip, vermeyen olursa bunları da bekleyerek paralarını enflasyona iyicene ezdirerek daha da telef olmaları sağlanıyor.. 14 yıldır bunu yapıyorlar ve hiç şaşmıyor bu numaraları.. hep ama hep aynı tuzak... İnceleyin 14 yılını net görürsünüz. Bilanço dönemlerinde kar göstermeleri bir şey ifade etmez ve buda tuzak zaten.... Yıl sonunda enflasyon bazı alarak bilonçoyu ayarlayıp gösterilen kardan iki katı zarar gösterip bilançoyu bağlamak çok kolay muhasebeci için.. Bunlara aldanmayın fasa fiso. Tek bildiğim bunların zekasını sülün Osman dan bile daha keskin olmasıdır. Adamlar net dolandırıcı hiç bir terettüdüm yok. Bir gün çok yüksek fiyata gelirse şunu bilin bir kişiyi bile sırtında taşımazlar... O bir kişide düşerse o zaman onların istediği fiyata götürürler... İstisnalar kaide bozmaz vur kaç ile kazanan olabilir olmalıdır zaten... Bir kaç Şahin borsacı kazanabilir...Dolandırıcılar zaten her borsacı ile başa çıkamazlar takıldıkları olur... Ancak bunların dolandırıcı olduğunu net bilin ve hamleyi ona göre atın....Yüreği temiz olan borsacı bunlara bulaşmasın...Kaşar ve Şahin borsacının işi bu hisse ve Tavsiyemi dinleyen karlı çıkar... Demedi demeyin... Şebekeye yem olanlar özgüvenine inananlar oluyor genelde... Unutmayınız.
    Son düzenleme : Baygeorge; 23-07-2024 saat: 13:11.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,403
    Bu gün tavan oldu bu günkü tavana ne diyorsunuz ?

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Doymamış 16-17 milyar sermaye tavanı daha istemiş 😂😂 bunun açıklaması şudur : şimdiye kadar yaptığım bedelliler devede tüydü ğŸ¤* siz bundan sonra yapacağım bedellilere hazır olun.. Hisseyi yükseltir bir noktaya kadar burdan bir bedelli açıklar 9-10 taban yapar hisse hemde soluksuz kimse kaçamaz.. Hiç açmaz tabanı.. Geçmişte bir kaç kez böyle yaptı.. Bozmaz tabanı. Bunlar soyguncu ve dolandırıcıdır. Böyle hisse olur mu? Oluyor vallahi. Uşak seramik te böyleydi 20 yıldır ancak orda tepki oldu farklı bir savaş var. Burda da olur mu böyle bir durum? Asla olmaz çünkü imtiyazlı hisseler ile şirketin yönetimi kaymaz bir yere Artı Ağa babaları devleti yönetiyor.. Yani bu şirket soymaya devam eder yatırımcısını Net. Malesef borsanın zombi şirketlerinden bu katmr. Böyle şirket dolu borsada ama bu katmr. En derin yara veren bir tanesinden biri. Özetle : antin kuntin, alavere, dalavere ile 14 yılda buraya kadar geldiler... 4-5 dolara 14 yıl önce milletin eline verilen ve şimdi 0.8 cent olan bir hisse. Yabancı girer mi böyle hisseye? Asla girmez. Geçmişine bakar ve güler. Malesef durum vahim borsada. Yatırımlarınızı altın ve gayrimenküle yapın arsa, tarla vs. Böyle hisselere para bağlayıp ocağınızı söndürmeyin.. . Bunların yatacak yeri yok.. . Resmen dolandırıcılık yapıyorlar kitabına uydururak ve göz yumuluyor... Savunma mekanızmaları: Borsa bu efendim girmeseydin... 😂 Ev almasaydın da çadırda otursaydın efendim.. der gibi bir şey bu savunmaları yaaaa.. 🫣 acı ama gerçek durumlar bu durumlar...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bu gün tavan oldu bu günkü tavana ne diyorsunuz ?
    Ne diyelim agam, bence çok iyi oldu. Bir arkadaşın idda ettigi yatırımcıları soydu imajını herhalde degiştirecek. Yukarıda temel analiz yazımda bahsettigim Recep, analizi okumuş bana dediki Ekmek 1 Lira idi 10 Lira oldu, katmerde ekmek birlira iken 1 Lira idi , Herşeyin önüne bir 0 ilave edildi bence katmkerde 10 Lira olmalı. Ben bir sayfa yazı yazdım bunu anlatmak için, adam 3 cümle ile anlattı. Bende kendi yazıma degilde onun söyledigine inandım. Recep bey çok haklı idi.

6. Savunma Sanayiinin dinamik gücü Katmerciler A.Ş., Türk Savunma Sanayii stratejik işbirliklerinden birine daha imza attı. SAHA İstanbul tarafından 11/10/2023 tarihinde Ankara ‘da düzenlenen ’SAHA - EDGE Savunma Sanayii Buluşması†kapsamında Katmerciler ile EDGE Group PJSC arasında, işbirliği ve ortaklık için bir çerçeve belirlemesi, bağları güçlendirmesi, birbirleriyle işbirliği yapması, ticaret fırsatları yaratması, yeni teknoloji ve sistem ve ürün geliştirmeleri konusunda iş birliği anlaşması ve iyi niyet mektubu imzalanmıştır.

https://www.linkedin.com/posts/katme...alSubdomain=tr

hisse fiyatındaki hareketin sebebi yukarıda geçen ekim ayında bahsedilen Abu Dhabili savunma firması ile ortaklık konusunda bir ilerleme olabilirmi acaba ? Edge Group Katmerciler ile aynı ürünleri ve daha fazlasını satan milyar dolarlık bir firma.

https://edgegroup.ae/solutions?category=land-systems

belki de bizim bilmediğimiz birilerinin bildiği bir gelişme vardır ?

7. Gündem bi tavanı daha engelledi.... Şimdilik...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

8. Tipik kumarbaz hareketlerine döndü..,,.... işlemler...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Sayfa 296/306 İlkİlk ... 196246286294295296297298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •