Denden beri yazdıklarınızı inceliyorum da, katılmamak elde değil.
Kafamdaki sorular ,
14 Yıldır zarar etmesi
Halka açıklık oranının 90% olması
İmtiyazlı hisse olması
Sürekli bedelsiz vermesi ,
Son derece şaibeli bir durum . Bence BIST ten çıkarılmalı !..
Benim de vardığım sonuç aynı Kaçın kendinizi kurtarın bu hisseye yatırım yapılmaz.
Saygılar,
Dip NoT:
Bunca yıllık borsa yatırımcısıyım daha dandik şirket görmedim .
Bu kafa ile yönetilen şirket eninde sonunda batırılacaktır !..

Originally Posted by
browjn
Yahu siz nasıl borsacısınız? Adamlar dolandırıcı. Hisseyi pazarlayacakları zaman iyi haberleri pompalıyorlar.. Eğer ki pazarlayabirlerse bir müddet sonra bedelli vs. Kozları oynayarak hisse kötüleniyor ve mal sahibi olanlar telaşla ana parasının yarsını kaybederek geri veriyor hissesini.. Eğer ki inat edip, vermeyen olursa bunları da bekleyerek paralarını enflasyona iyicene ezdirerek daha da telef olmaları sağlanıyor.. 14 yıldır bunu yapıyorlar ve hiç şaşmıyor bu numaraları.. hep ama hep aynı tuzak... İnceleyin 14 yılını net görürsünüz. Bilanço dönemlerinde kar göstermeleri bir şey ifade etmez ve buda tuzak zaten.... Yıl sonunda enflasyon bazı alarak bilonçoyu ayarlayıp gösterilen kardan iki katı zarar gösterip bilançoyu bağlamak çok kolay muhasebeci için.. Bunlara aldanmayın fasa fiso. Tek bildiğim bunların zekasını sülün Osman dan bile daha keskin olmasıdır. Adamlar net dolandırıcı hiç bir terettüdüm yok. Bir gün çok yüksek fiyata gelirse şunu bilin bir kişiyi bile sırtında taşımazlar... O bir kişide düşerse o zaman onların istediği fiyata götürürler... İstisnalar kaide bozmaz vur kaç ile kazanan olabilir olmalıdır zaten... Bir kaç Şahin borsacı kazanabilir...Dolandırıcılar zaten her borsacı ile başa çıkamazlar takıldıkları olur... Ancak bunların dolandırıcı olduğunu net bilin ve hamleyi ona göre atın....Yüreği temiz olan borsacı bunlara bulaşmasın...Kaşar ve Şahin borsacının işi bu hisse ve Tavsiyemi dinleyen karlı çıkar... Demedi demeyin... Şebekeye yem olanlar özgüvenine inananlar oluyor genelde... Unutmayınız.
Son düzenleme : Baygeorge; 23-07-2024 saat: 13:11.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri